resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 502
    fiziğinde gelişme var, bu yüksek ihtimalle üst vücut bölgesiyle ve limitli bir miktarda söz konusu. özellikle sıfıra indiği iki pozisyonda da*ciddi şekilde "omuz omuza mücadele" içerisine girdi ve kazandı. bunda ciddi şekilde atik ve çabuk olmasının da katkısı çok fazla ve fakat bu çabukluğu ortaya koyarken rakibin uyguladığı güç karşısında dengesini koruması da kendi fizik yeterliliği ölçüsünde olacaktır. bunu da başarıyla yaptı.

    ama tabii ki bu iki pozisyon emre'nin fiziksel gelişimiyle alakalı olarak bizleri çok fazla sevindirmesin, sonuçta oyuna sonradan girdi ve diriydi.

    fırsat bulmasını ve ne zaman oyuna girse belli bir "görevle" dahil olması, bu görevi de ödevmişçesine bir sorumlulukla gerçekleştirmeye çalışması zamanla arda'nın yokluğunda onun yerini alabileceğini ve ilerleyen dönemlerde de tıpkı arda gibi bu takımın en önemli parçalarından biri haline gelebileceğine olan inancımız hagi'yle birlikte kuvvetlendi, bu da ortada.

    maçtan sonra yaptığı açıklamalarda da aslında ne kadar özverili olduğunu, at gözlüğü takmadığını, kendinin dolayısıyla da yeterlilik ve eksikliklerinin ne kadar farkında olduğunu gördük. açıkçası a takımda çok ciddi bir tecrübesi olmamasına rağmen oldukça olgun açıklamalar yaptı ki zaten altyapılardaki genel sorun da kişisel gelişim. mental gelişim.

    bu mental gelişim kısmı elbette mentörler aracılığıyla katkı sağlanabilecek bir şey kulüpler tarafından ama oyuncunun kendisi istemediği sürece kafasına olmayan bişeyi sokmanız çok zordur.

    umarım emre böyle devam eder ve sezon sonuna kadar hagi'den sıklıkla şans bulur. sezon sonunda hagi gitse de kalsa da en azından bu sezondan belki de en büyük kazancımız emre olur.

    edit: evet de hangi maç dimi? ekledim yıldızcıkla. thisisthebesttillwedobetter'a saygılar (u: (:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın