• 8
    tüm branşlarda gelinen noktaya bakılırsa, spor müsabakaları alınan kupalarla anlamlıysa doğru bir önermedir.

    en az on yıl boyunca milli takımın omurgası galatasaraylı futbolculardan oluşurken, iki futbolcuyu zar zor milli takıma gönderebiliyorsak, alt yapıdan oyuncu yetiştiremiyorsak, ali turan, musa çağıran gibi altıncı, yedinci sınıf futbolculardan medet umar hale geldiysek, bu önerme doğru bir önermedir.

    futbol, basketbol, voleybol dahil her branşta önder olan galatasaray'dan, her branşta ezeli rakibinin gerisine düşen bir galatasaray olduysak, hiç yaşanmamış skandallara imza attıysak, sutopu branşında kazanılan şampiyonluğu kutlar hale geldiysek, bu önerme doğru bir önermedir.

    2008 mart'ında göreve gelip, kalli, cevat hoca, skibe, korkmaz, rijkaard, hagi ile çalışarak galatasaray başkanları içerisinde bu kadar kısa sürede 5,5 hoca ile bir rekora imza atıyorsa, bu önerme doğru bir önermedir.

    başkanlığını yaptığın takım 2009-2010 sezonu içerisinde futbol, basketbol ve voleybol'da ezeli rakibiye yaptığı 19 maçın 18'ini kaybediyorsa bu önerme doğru bir önermedir.

    hoca gönderen futbolcular ödüllendirilip kadroda barındırılıyorsa, taraftarlar aracılığıyla hocanız istifa ettiriliyorsa, total futbol oynatmak için hoca transfer edip, total futbol icra etsin diye futbolcu yerine tornacı transfer ediliyorsa, *takımın omurgası 35'lik ayhan, 70'lik sarp'a emanet ediliyorsa, bu önerme doğru bir önermedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın