resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1110
    ya ben paranoyak oldum, ya da birileri zorla servet çetin'i gözümüze sokmaya çalışmaktadır. nedense servet'in görüntüleriyle süslenmiş galatasaray haberlerinde bir artış görüyorum. maç sonu basın toplantıları, röportajlar da cabası... yakında adnan sezgin ile el ele dolaşmaya başlarlar.

    "galatasaray trabzon'da": " http://www.galatasaray.org/...erlig/haber/8386.php
    bu da bonus: http://www.galatasaray.org/...6c0a266c769c4f2c.jpg

    o malum günden beri kendimi zor tutuyorum, hakkında bir şey yazmamak için. ama adam her yerde... galatasaray.org'a giriyorum, haberlere bakmak için, karşımda yine servet! "galatasaray trabzon'da" haberinin görseli niye servet çetin? sempatik göstermeye mi çalışıyorsunuz? koy hagi'yi, koy takım fotoğrafını... koy "galatasaray" adına gerçekten yakışanları...

    "keskin sirke küpüne zarar" mantığıyla depoda tuttuğum servet çetin entry'sini silme kararı almıştım fakat ben de kendimi tutmaktan vazgeçtim. buyurun anti-rijkaard'çılar, aşağıda fırından yeni çıkmış anti-servet entry'si bulunmaktadır:

    "30 ekim 2010 galatasaray antalyaspor maçı'nda gol atmış olmasıyla, beni çok garip bir ruh haline soktu. takımımızın ilk golünü atarak bizi öne geçirmiş olması, haliyle bir rahatlama hissi uyandırdı fakat sevinme kısmını gölgede bıraktı. tribünden hiç bir tepki görmeyeceğini bildiğim halde, bir yanım hep o tepkiyi bekledi. tepki görmediği yetmezmiş gibi, üstüne bir de gol atıp, bu sayede sevgi gösterilerine layık görüldü.

    bugüne kadar, servet de dahil, galatasaray forması giyen tüm futbolculara sonsuz destek vermişimdir. hem de her şartta. hiçbir futbolcunun ismi altına olumsuz bir entry girmemişimdir. işte servet bunu bozan ilk kişi olmuştur. takımımın gol atmış olmasına doya doya sevinme hakkımı elimden almıştır, ruhumu kirletmiştir..." - 30 ekim 2010 / matilda
App Store'dan indirin Google Play'den alın