• 1
    galatasaray sözlük olarak medya ve iletişimde etkin rol oynamak için, yapmayı hedeflediğimiz porjedir.

    öncelikle şunu kavramak gerek; her gün galatasaray ile ilgili haberleri ve resimleri çeşitli medya organlarından ve çeşitli medya kuruluşlarından farklı yorumlar ile takip etmekteyiz.
    eminim ki bir çok yazar erhan telli komplolarını, kadir çetinçalı şişirme haberlerini, hürriyet'in paranoyalarını okumaktan sıkıldı.

    objektif medyaya inat, subjektif ve taraflı bir ekip kurabilirsek ve bu ekip için akreditasyon izni alabilirsek, aşağı-yukarı 6-7 kişilik grup galatasaray haberlerini bize en yakın azğıdan, haber portalı butonundan duyurabilir. güvenilir ve içimizden olan bu arkadaşlar;

    -futbol antreman takibi,
    -basketbol antreman takibi,
    -amatör branşlar antreman takibi,
    -maçlar,
    -tribün notları,
    -röportajlar...

    ve benzeri bir çok medya aktivitesini gerçekleştirip, birinci ağızdan sözlüğe yansıtabilir. tabi bunun için gerekli izinleri almak ama öncesinde grubu kurmak önemli. tabii ki ilk süreçte tanıdığımız, bildiğimiz yazar arkadaşları görevlendirmek fikirlere ve galatasaray sözlük prensiplerini uygulayabilirliklerine daha rahat güvenmemizi sağlayacaktır.

    ekibin üst sorumlusu ve yöneticisi kalifiye jurnal olacaktır. ekibin altındaki ilk çalışanlar büyük bir ihtimalle bayan denmez kadın de, copido, yamakasi ve fransiz olacaktır. bu noktada; iletişim, medya, radyo-televizyon okuyan genç arkadaşlar hem kendileri için hem de bizim için avantaj olacaktır. tabi bu oluşum bahsi geçen arkadaşların ileri zamanlardaki iş hayatı için onlara avantaj da sağlayabilir.

    bu proje sayesinde halihazırda talep ve ilgi gören galatasaray sözlük, bu durumunu üst seviyelere taşıyabilir ve medyadaki saygınlığı artar.

    en başta gerekli akreditasyon için kulüp para isteyebilir. tsyd üyelik kaydı isteyebilir. ama bu işten para kazanılmayacağı için bir şekilde görüşmeler olumlu geçerse gerekli izni çıkartabileceğimizi umuyorum. bu sayede hem galatasaray sözlük adına hem de galatasaray spor kulübü adına yanlı haber yapabilen ve kulüp çıkarlarını gözeten bir oluşuma sahip olabiliriz. uygulanması için biraz zaman ve gerekli izinlerin alınması lazım. onlar için de fikir ve teati aşamasındayız.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın