resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2245
    kendi adıma konuşmak gerekirse kendisini servet'in yanına çekmeye çalıştığım yoktur. elano için geçerli olabilecek bütün olasılıklar servet için de geçerli olabilir. rijkaard elano'yu kullanamamış olabilir doğru. e servet'i de kullanamamış olabilir. yönetim elano'nun ağzına sıçmış olabilir. e rijkaard da servet'in ağzına sıçmış olabilir. daha önce de dedim elano'nun morali bozuktur oynayamıyordur, servet'in de öyle. bunları nereden biliyorsunuz da servet'e sattı diyorsunuz yada elano kendini hagi ile bulmuş oluyor? ayrıca elano özelinde konuşmayalım pino, cana, aykut... pino'yu alın a. gücü maçında top kaybetmekten başka bişey yapmadı. maç satmak sadece gol yedirmekle olmaz hücumda da maç satabilirsin. pino da mı sabote etti takımı? yada karabük maçında 30. dakikada oyundan çıkan cana da mı maçı satmıştı. bu ikisi canavar gibi top oynadı fener maçında.

    --- alıntı ---

    son olarak servet fenerbahçe maçında *iyi oynamamıştır, azıcık şanssız olsak 2-0 yenilirdik 2 golünde asistini servet yapmış olurdu. lütfen kimseyi temize çıkarmaya çalışmayalım ve yanına arkadaş sokuşturmak için uğraşmayalım

    --- alıntı ---

    bu kısma yerden göğe kadar katılıyorum, (bkz: #509182) no'lu entryde de yazdım zaten. o iki pozisyon gol olsa 2-0 yenilsek servet maçı satmış mı olacaktı? evetse demek garezi rijkaard'a değil adamın. yok onlar maç içindeki hataysa, a.gücü maçındakiler niye "satış" kategorisine giriyor?

    bir de böyle bir satış varsa, kralını aykut yapıyordu o zaman. ufuk kaleye geçene kadar yemediği saçma gol kalmadı, hagi gelince 28 sene sonra kadıköy'de gol yemeyen ilk kaleci oldu. tekrar söylüyorum servet maç satmış da olabilir, isteyerek oynamamış da olabilir. ama bunlar elano için de, pino için de, hakan balta için de geçerli. dolayısı ile hemen hemen aynı durumda olan adamlar için; birine "satıcı şerefsiz", diğerine "hagi ile kendini buldu" demek bana çok mesnetli gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın