resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2244
    bu adamdan iyi performans bekleyen yönetici (bakın taraftar demiyorum) yüzsüzdür, yüzsüz oğlu yüzsüzdür, sen bu adamı iyi oynadığı bir turnuvadan sonra elinde tutacağına gelen 2 teklife tav olup adama köpek muammelesi yapmadın mı, adamın adını uefaya vermezsin, hep son dakika gönderirmiyim diye adamın düşüncelerini allak bullak edersin sonra herşeyi yüzüne gözüne bulaştırırsın adam takımda kalır sonra bu adamdan tüm takımın oynamadığı dönemde gel bizi kurtar dersin yok öyle yağma, adam satmada servet ile beraber adı geçecek kişi elano değildir, adı geçecek kişi, o'nu nonda ve meira örnekleri varken satmaya çalışan tüccarlardır.

    son olarak servet fenerbahçe maçında *iyi oynamamıştır, azıcık şanssız olsak 2-0 yenilirdik 2 golünde asistini servet yapmış olurdu. lütfen kimseyi temize çıkarmaya çalışmayalım ve yanına arkadaş sokuşturmak için uğraşmayalım.

    ayrıca bu rijkaard'ı tanrı gibi göstermeler de sıktı yani, rijkaard elano'dan faydalanamamış olamaz değil mi? böyle bir ihtimal yok değil mi? hemen servet'in aleni yaptığı satışa elano'nun da ismini ekleyin ne güzel iş.

    özet: yönetim satmak için teklif bekler, rijkaard oynatmaz ya da oynatamaz sonra da elano sattı, hı hı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın