resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3152
    seven/sevmeyen artık bilmeli ki adam gitti. uzun uzun konuşup durumu irdelemek yerine gheorge hagi'ye destek vermek ve arkasında durmak gerekiyor ama bazı şeyler artık mantık sınırlarını aşar hale geldi.

    bu adamın onu bitirdi bunu bitirdi diye şuçlanması artık terbiyesizliktir. birileri çıkıp en büyük kozları olan (gbkz: "elano)'yu bitirdi" dayanadığından bile vazgeçmediler. elano'nun en iyi performansını sergilediği dönem de bu adam onu oynatıyordu , olayı biraz olsun elano'nun performansı ile değerlendirmek lazım. bunun dışında neredeyse kariyeri boyunca ulaştığı en yüksek gol sayılarına ulaşan milan baros'un performansı ve oynadığı dönemlerde kewell ve süper adam neill'ın performansları da incelenmelidir. bunlara ek olarak arda turan'ın gösterdiği gelişim ve oyun mantalitesi üzerine koyduğu taşlar da bariz bir şekilde ortada. özellikle gol atmayı düşünmesi ve son vuruşlarını daha iyi bir noktaya getirmesi.

    kısacası ya yıllardır hiçbir ilerleme kaydetmeyen türk futbolcuları haklı ya da bu kewell ve baros gibi yıldızlar performansları hep yüksek bir çizgide olduğu için mal. bunun başka açıklaması yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın