resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 453
    kendisini geliştirmesini en çok istediğim alt yapı futbolcusu emre çolak. öyle ince bir sınırdaki sanki, olursa ya çok fena bir oyuncu olacak adını avrupa'ya ezberletecek ya da öyle bir kaybolacak ki bank asya'da bile tutanamayacak gibi...

    çok büyük bir fırsat var emre'nin önünde, milyonlarca galatasaray taraftarı ondaki cevheri gördü, herkes bir şeyler bekliyor, rijkaard-neskeens gibi iki usta ile çalışma fırsatı oldu, yetmedi onlar gitti hagi-tugay gibi iki tane galatasaray efsanesi takımı devir aldı. özellikle emre'nin pozisyonu itibariyle hagi'den öğreneceği o kadar çok şey var ki. yemem içmem kapısında yatarım, idmanlardan sonra eve gitmem floryada idman sahasında uyurum. yetenek sonradan kazanılmaz o sende ya vardır ya da yoktur. ama oyun bilgisi, tecrübe, taktik bunları sonradan edinebilirsin. fiziksel güç, o işin en kolay kısmı bence, bir program belirlersin oturur çalışırsın hayvan gibi olursun gerekirse, insan vucudunun fizik konusunda sınırı yok.

    emre bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli bence, bir an önce bir şeyler katmalı kendisine, olur da söylediğim o ilk seçenek gerçekleşirse, galatasaray futbol takımı çok büyük bir yıldız kazanır, tabii ki türk futbolu'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın