• 458
    fenerli kardeşlerimizin " ya hakem sürekli oyunu durdurdu, atağa geçemedik ki" sitemleri ile başladım güne. tabii alışmışlar her sene hakemi etki altına almaya, tüm düdüklerin lehlerine çalınmasına. he sonradan da hediyesi geliyor "kihi kih kih beraberliğe mi seviniyorsunuz?". tüm galatasaraylı kardeşlerime tavsiyem, öyle açıklamalara girmeyin "oyuna seviniyorum, baskımıza seviniyorum" filan demeyin. gülümseyin ve alaycı bir ifade ile "hee evet" diyin.
    karşı taraf daha çok uyuz oluyor inanın, çünkü gerçeğin farkındalar, kısıtlı kadromuzu en optimize şekilde kullandığımızın farkındalar, o son dakikalardaki bir topumuz girse ellerinde hiçbir şey kalmayacağının daha da iyi farkındalar. seneye de bir önceki maç kötü oynasak da, yine gaza gelse karşı medya, biz bu sefer galibiyetle sustursak :)

    kardeşim sesi kısılmış halde geldi maçtan dün, ultraslanla ilgisi yoktur, münferit izleyici işte. tıpkı onun gibi bu maça giden, takımına güvenen insanların da, rakip takıma handikaplı galibiyet oynayanların da "taraftar" sayıldığı günümüzde, parayı rakip takıma basmak yerine karaborsadan 3 misli para verip bilet alan muhteşem taraftarımıza teşekkürler. çok pis gaza geldim, seneye "asla gitmem" dediğim kadıköy deplasmanına gitme hesapları yapıyorum şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın