• 454
    önemli olan 2 nokta vardır ;

    1 - henüz 1 hafta önce iki pas yapamayan bir takım 1 hafta içinde nasıl bir çalışma temposu ile bu futbolu ve kondisyonu sergilemiştir ?
    2 - en önemli 3 oyuncusu ve as kalecisi sakat bir takım bu kadar pozisyonu yakalayıp nasıl atamaz , şans denen şey aslında yok mudur ?

    bunların dışında kaybedeceğimi beklediğim ama iyi değil , mücadeleci bir futbol arzuladığım galatasaray beni yine gururlandırmış ve kısmen mutlu etmiştir. neden kısmen ? çünkü biz bu maçı çok rahat alırdık arkadaş. pino biraz daha şanslı olsaydı , emre çolak o pozisyonda biraz daha içeri girip iyi bi vuruş yapsaydı falan sonuç çok daha iyi olabilirdi. tabi bütün bunların yanında maç öncesi "10 atıcaz 10 olum" diyen fenerbahçe taraftarları ; 3 yıldız oyuncusu eksik , hocası 2 gün önce göreve gelmiş ve 10 yıldır oradan puan alamamış bir galatasaray tarafından ezildiler. yani bırakın gazeteler ne diyor , yorumcular ne anlatıyor , bunun başka adı yok arkadaş.

    tabi beni asıl üzen şey daha farklı. daha önce de söyledim ; bu maçı galatasaray kazanır ya da iyi bir sonuç alırsa bütün suçlu * olur diye. zaten çok farklı olmadı durum , pek çok taraftar bile "aha bak rijkaard gitti neler oldu" dedi bile. tabi o taraftar bugün bu topu oynayan takımın bir hafta önce ali sami yen'de ankaragücü maçında 4 gol yiyen takım olduğunu göremeyecek kadar kör. burada problem ne o ne şu , burada problem futbolcu zihniyeti. bunları atlamayalım ve isimler üzerinde değil fikirler üzerinde duralım biraz.

    söylenecek çok şey var ama uzun uzun yazmaya gerek yok , özet geçiyorum ;

    galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır
App Store'dan indirin Google Play'den alın