• 437
    feldkamp döneminde oynadığımız ve çok gol kaçırdıktan sonra 0-0 biten maçı hatırlatmışdır.o maçta da yanlış hatırlamıyorsam 11 türk(bir nonda olabilir) ile sahaya çıkmış daha çok orta saha ağırlıklı kadro ile oyuna hükmeden, galibiyeti kaçıran taraf olmuştuk.

    bugünkü maçta ise hemen hemen yine aynı senaryo vardı. orta saha ağırlıklı, mücadele gücü had safhada olan bir takım vardı. özellikle stoch ve dia'nın kanatlarda kalması ile birlikte ortada yalnız kalan mehmet ve emre ikilisine çok üstünlük kurduk. özellikle ilk yarıda kurmuş olduğumuz üstünlüğün temel sebebi budur. tabii bu maçta fark oluşturan bir unsur da elano. inşallah bu isteğini devam ettirir. zaten kalitesinden, yeteneklerin, potansiyelinden şüphemiz yok ama bundan önceki isteksiz ve mücadelen yoksun futbolu ile milli takım maçlarında iyi oynasa da satsak durumundan ileri gidemeyecekti. hagi'nin gelmesinin takıma etkisinin en güzel örneğidir elano.

    son olarak 2 efsaneye değinmek lazım hala içimde ''keşke rijkaard'la devam etseydik'' düşüncesi hakim ama herşeye rağmen 2 efsaneyi kulübede görmek ve senin yaşadığın heyecanı onlarında yaşadığını görebilmek tek kelimeyle enfes bir durum. inşallah başarılı olup uzun yıllar bu takımda çalışırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın