• 2643
    dün itibariyle galatasaray spor kulübünün tüzük değişikliği ile hiç bir bilgiye ulaşamadığım yer burası. belki bir yerde yazıyordur, ama ilgili olabilecek hiç bir başlıkta göremedim, dünkü tarih itibariyle. halbuki ben resmi siteye bakma gereği bile duymazdım, öyle güzel ve zamanında bilgiler girilirdi ki.

    en son 8 gün önce yazmışım. neden yazmıyorum acaba? yazacak bir şey bulamıyorum da ondan. aslında okuyacak bir şey bulamıyorum, en büyük sorun bu. okuyacak bir şeyler bulsam, oradan aldığım bilgiler ve ilhamla 7-8 sayfa yazabiliyorum, modelim böyle. idare edin.

    mesala tüzük, galatasaray spor kulübü ve taraftarı için çok önemli değil mi? liseli-lisesiz diye tartışmalar sözlükte de olmuyor mu? yönetim kurulları 3 yılda bir seçilecek artık, bu sözlük yazarlarını ilgilendirmiyor mu?

    varsa yoksa saçma sapan yazılar. sanki sormuşuz gibi adam veya kadın, bilmem nasıl şutlarını özlediğim futbolcu yazıyor. ben bunu okuyunca şöyle diyorum: yapma ya !

    çok daha ağır şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum. ama bir kaç gün içinde azıcık da olsun bir ilerleme olmazsa örneklerle sözlüğün neden artık ilgi çekmideğini yazacağım.
    kısaca bahsedeyim yine de. galatasaray sözlük'ün eski cazibesini kaybetmesinin sebebi ne iyi yazarların gitmiş olması, ne de polemiklerdir. en büyük sorun yukarıda bahsettiğim gibi ille de her başlığa fikrini yazma isteği duyan yazarlardır.

    tam ben bunu yazarken 53 yazar online iken misafir sayısı 241. siz fenerliler mi izliyor sanıyorsunuz burayı? elbette vardır fenerli de içlerinde ama asıl olarak galatasaraylılar izliyor ve bunların azımsanmayacak kısmı belki de burada yazar. ve yazmak istemiyorlar.
    aklınızı başınıza alın. verdiğim örnekler bir çok galatasaraylının canını sıkacak, bu hayatta en son isteyeceğim şey bir galatasaraylının canını sıkmaktır.

    şu söze biraz dikkat edin :
    bir söz ki, söylemesen de olur söyleme....
App Store'dan indirin Google Play'den alın