resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3293
    kendisiyle kendimi kıyaslıyorum. aynı yaştayız, aynı kulübe aynı renklere gönül vermişiz, ben zamanında renklerine gönül verdiğim kulüpte amatör bir branşta kendi yaşıtlarıma kaptanlık yaptım, arda turan türkiyede en çok izlenen spor dalı*nda gönül verdiği takımda kendinden 10 yaş büyüklerin de kaptanı. o da takım arkadaşıyla kavga ediyor ben de takım arkadaşımla kavga ettim. sevgilisi var sevgilim var. o da jest yapıyor ben de jest yapıyorum. ama bu herifin yaptıklarını ipe sapa gelmez hayatında bi bok olamamış adamlar durup durup önüne koyuyor benimkiler kimsenin umrunda değil ben hala daha takım için sinirleniyorum. düşünüyorum da ben bu kadar sinirliyken arda neyin kafasını yaşıyordur. erman toroğlu ahmet çakar ulaşabileceğim adamlar olsa ben haftada bir mahkemeye giderdim hakaret davasından. bu çocuğun kasığına bilmem ne oluyor çıkıp kabzımalın teki "çok seksten oldu benim de başıma geldi tavşan gibi çiftleşirdim bende ehiehi" tarzında yazı yazıyor ve kıçımı silmeyeceğim paçavralar bunu manşet yapıp kız arkadaşıyla beraber resmini koyuyor.
    işte bu noktada ardayla kendimi kıyaslamayı bırakıyorum zira benim kız arkadaşımla resmim gazeteye çıksa ve "işte sevişenler resimleri için tıklayınız" diye haber yapılsa...diye bir varsayımda bulunamıyorum.
    arda turan kaptanlığı sonuna kadar hak ediyordur şimdiye kadar kendisiyle ilgili yazdığım tüm eleştiriler için özür diliyorum kendisinden. bunları kaldırabilen adam, hala mahkemeye girmeyen kamera karşısında onu yazanın ailesiyle* ilgili "yoklar" dan başka bir cümle sarfetmeden kendini tutabilen adam her türlü ağırlığı da kaldırır baskıyı da kaldırır sırtı yere gelmez o çocuğun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın