resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 223
    lig tv'den kovulduktan sonra düşen reytinglerini toplamakla meşgul olan şahış. bundan sonra çalıştığı gazeteden kovulsa ne yazar. yıllardır çalıştığı medya sektöründe yükünü fazlasıyla almış, köşe yazarlığından alacağı parayada ihtiyacı kalmamıştır lakin:

    şu an burdan söyleyemediğimiz ama monitörün karşında sövdüğümüz şahsı yıllardır biz yücelttik, ekran karşısında gözlerimiz kırpmadan seyredip, reytinglerini tavan yaptırarak. maraton programının showtv'de yayınlandığı zamanlarda toplumuzda ki erman aşkı öyle bir hal aldı ki maç sonlarında futbolcular, hocalar, yöneticiler ya akşam tv'den seyredeceğiz erman hoca yorumlayacak hakem kararının yanlışlığını göreceğiz, erman hoca doğruyu söylecek; erman toroğlunu türk futbolunun doğrucu davut'u yaptık.

    rahmetli ecevit'in, ''elele büyüttük sevgiyi'' dizeleriyle başlayan şiirinde anlattığı gibi el ele büyyüttük biz erman toroğlunu. o erman toroğlu şu an yıllardır methiyeler dizdiğimiz ! aziz yıldırım'ı bize taktir ettirecek hale getirdi. ne güzel şey yapmışın sen aziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın