resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3283
    http://video.ntvmsnbc.com/...tvspora-konustu.html

    kaptanımızı her kim ağlattıysa bundan sonra düşmanıyım. en büyük düşmanı olacağım hatta. iki elim yakanızdadır olum... neyse, bu meseleyi küfürlere varmadan sonlandırayım.

    hiçbir zaman arda turan'a karşı ayrıca bir sempati duymadım, bilmiyorum tarz meselesi, hani sevmedim saymadım demiyorum, ayrıca bir hayranlığım olmadı. fakat en üstte linkini verdiğim vidyoda söyledikleri, özellikle de hakkında çıkan haberlere karşı verdiği tepki bana çok pis dokundu. benim de onunla beraber gözlerim doldu. arda turan'a sonuna kadar destek vermek boynumun borcudur. zaten kim olursa olsun herhangi bir oyuncumuza haksız yere saldırmış ise oyuncumuzu korumamız gerekli ama bu durumda ayrıca bir dayanışma ve motivasyon var içimde. ben de bu ülkenin pisliğini, dedikodusunu, gıybetini tattım arda, beni de ağlattılar zamanında. hani delikanlı gibi karşına çıkıp meydan okuyarak değil, arkadan iş çevirerek, boşluklardan faydalanarak, bel altından vurarak...

    seni anlıyorum küçük prens... unutma ki sen bu ülkenin çıkarmış olduğu en büyük sporculardan birisin. diğerleri ise sadece çok hücreli organik varlıklar.

    olum ağlatmışlar lan herifi! kaptanımızı! buna çok ağır bir tepki vermemiz lazım. öyle böyle değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın