• 15
    dün belçika karşısında 4-1 galip gelmiş takım.

    --- alıntı ---

    ümit milli takımımız özel maçta belçika'yı 4-1 mağlup etti. bayrampaşa çetin emeç stadı'nda oynanan karşılaşmada milli takımımızın gollerini 20. dakikada alper uludağ, 41. dakikada emre çolak, 71. dakikada burak kaplan ve 79. dakikada şahin aygüneş kaydederkken, belçika'nın golünü 84. dakikada gianni bruno attı.

    stat: bayrampaşa çetin emeç
    hakemler: hüseyin göçek, aleks taşçıoğlu, orkun aktaş, onur karabaş (türkiye)
    türkiye: özkan karabulut, yusuf onur arıkan, özgür çek (dk.46 sakıb aytaç), mahmut boz (dk.72 musa nizam), barış başdaş, abdülkadir kayalı (dk.15 alper potuk), burak kaplan, furkan özçal, alper uludağ (dk.46 serdar eylik), emre çolak (dk.72 soner aydoğdu), anıl dilaver (dk.63 şahin aygüneş)
    belçika: kevin de wolf, luis pedro cavanda (dk.63 thibaut van acker), dries wuytens, fazlı kocabaş, timothy durwael (dk.46 dimitri daeseleire), arnor angeli, guillaume francois, nill de pauw (dk.80 rene sterckx calle), gianni bruno, lukas van eenoo (dk.46 richard maciel sausa camp), ziguy badibanga (dk.46 michel lestienne)
    goller: dk.20 alper uludağ, dk.41 emre çolak, dk.71 burak kaplan, dk.79 şahin aygüneş (türkiye), dk.84 gianni bruno (belçika)
    sarı kartlar: dk.7 özgür çek, dk.62 mahmut boz, dk.74 alper potuk (türkiye), dk.31 fazlı kocabaş, dk.54 michel lestienne, dk.78 guillaume francois (belçika)

    raşit çetiner: "iyi bir mücadele ortaya koyduk"

    ümit milli takım teknik direktörü raşit çetiner, belçika maçı sonrası yaptığı açıklamada, "yeni bir kadromuz var. 5-6 oyuncumuz da aramıza yeni katıldı. ilk maçımızı fransa'ya karşı oynamıştık. bu maçta fransa yaşça bize göre daha büyük oyuncularla sahada yer aldı. buna rağmen o maçta iyi bir mücadele ortaya koyduk.
    belçika ise, avrupa'nın önde gelen futbol ülkelerinden biri. sporcularımın cesur ve yürekten oynadığı, aynı zamanda iyi mücadele ettiği bir maç oldu. önümüzde, 2013 u21 avrupa şampiyonası eleme grubu maçlarına kadar 8 aylık bir süreç var. bu sürece kadar zamanla daha iyi duruma geleceğiz. bu zaman sürecinde de kadromuzdaki eksiklikleri görüp, gerekli değişiklikleri yapacağız" dedi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın