• 60
    kombine faturalarını kesen bayan görevlinin beyanına göre 6500 adet civarı satılmış olan kombinedir. kanımca yetersizdir, yönetim sınıfta kalmıştır. 30,000 altında kalacak her türlü rakam da başarısızlık olarak değerlendirilmelidir.

    yeni transfer yapılarak insanların kombine alması teşvik edileceğine, tribün heyecanı yaşayan insanları heyecenlandıran ender futbolculardan biri olan abdul kader keita'nın satılması, yerine ne idüğü belirsiz transferler yapılması, takımın avrupa arenasından uzaklaşması, taraftarın heyecanının elinden alınması, takımın şuursuz, akşamdan kalma, dağınık, ruhsuz bir oyun oynaması gibi bir çok neden kombine sayılarını bu hale getirmiştir.

    aslantepe stadı taraftarların yıllardır heyecanla beklediği bir proje. gece, gündüz sanki kendi evimiz yapılıyormuşçasına izlediğimiz bir proje. ben bile ilk gün değil de 15 gün sonra kombine aldıysam vay bu kulübün haline. bu kadar özlemle beklenen bir proje bu kadar zayıf satış rakamları yapıyorsa vay halimize. ilk açılışın heyecanı ile zaten en az 10,000 kişi fazla kombine alacaktı diye tahminde bulunuyordum. görünen o ki daha çok vay halimize çektirecek bu kombine satışları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın