• 21
    selam başkan,
    bugün maçı tamamlayan kadroyu gördün mü ya?

    ufuk, serkan, ali turan, gökhan zan, insua, ayhan, barış, aydın, pino, kewell, sabri...

    zaman zaman avrupa ligi maçlarının hepsine bakıyorum. yani zaman buldukça, yoksa anca gözüme kestirdiklerimi izleyebiliyorum... bazen bakıyorum da başkan, yıllarca fm'de falan ortalığı yardıran, 2000'li yılların başındaki taş gibi kadroların takımları, "vay mına koyim ya, koskoca x'e bak, bir zamanlar fm'de şampiyonlar ligi'nde boyuna bunlarla eşleşiyordum, habire elime veriyorlardı" dedirten takımlara dönmüşler. isim verdirme şimdi, rencide olmasınlar.

    bugünkü karabük maçını link attığım bir fransız arkadaşım da izledi. "mon ami" dedi, "sizin takıma n'olmuş?" "n'olmuş?" dedim. "onu diyorum işte, n'olmuş?" dedi. "hacı sizde bir zamanlar jardel, hakan şükür, hatta onu bırak ergün falan vardı, şu halinize bak şimdi. ali turan altyapıdan falan mı çıktı bu sene?" dedi. o zaman fark ettim, şaka maka mahalle takımına dönmüşüz ya la biz. hakikaten keita'yı satıp pino'yu, topalı satıp cana'yı falan almışız ya. elimizde 1 adam akıllı forvet varken 3. lig topçusunu almış, altyapıda yıllarca sapasağlam işler yapan özgürcan'ı şutlamışız lan.

    sahi başkan, biz ne ara bu kadar büyük sıçtık? sportif başarı sözü vermemişsin, e şimdi söylüyorsun bunu ama?! neyse başkan, yeni stadın sonrasında da bulursun bir şeyler nasılsa...

    sadece arkandayım. dikkat et, enseyi kapa. elim ağırdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın