resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3174
    içimde yara olan bazı şeyleri buraya dökecem artık
    onu yabancı düşmanlığıyla suçlayanlar yabancı hayranından başka bir şey değidir bana göre. madem ki bu adam yabancı düşmanı o zaman nasıl asist kralı oldu hücum hattımızda kendisi dışında türk yokken**** . kim şahit oldu bunlarla paslaşmadığına. elanoya pas vermiyorsa vardır bir bildiği, hem daha olumlu hareketi olmadı elanonun. adamın umrunda değil galatasaray neyini savunup da ardayı suçlar oldunuz. elano bu takımda oynamadı mı hoca kendisine şans vermedi mi aydın yılmaz bile forma bulurken elano neden bulamıyor. elanonun 26 ağu 2009 galatasaray kayeserispor maçında attığı gol dışında akılda kalan neyi var.elano bu takımda top mu kapıyor , asist mi yapıyor , gol mü atıyor ne yapıyor biri söylesin allah aşkına. hem bu adamla antremanlarda siz mi berabersiniz , takımın başında bir hoca yok mu , bir yönetim yok mu kulübün başında ki arda milyon euroluk adamı harcarken bunlar sessiz kalsın. ercan saatçi gibi adamların ne işe yaradığı açık değil mi galatasaray taraftarına bile arda düşmanlığı elano hayranlığı aşılanmış.
    servet bir sezon defansı tek başına yüklenip götürürken bile hata yaptığı anda kazma olarak nitelendiriliyor , aykut a üç maç tahammmül edilemezken , franco bütün bir yılı kalede geçirebiliyor , arda 3 maç formdan düşünce tüm ruhsuz olup trübün tarafından ıslıklanırken lincoln sahada toptan kaçarken '' lincooolnn lincooollnn ' diye tezahurat yapılıyor , sabrinin tüm eksikleri rahatça sayılırken keitanın sadece iç sahada ki maçlarda , onların da 30 dakikasında oynadığı gözden kaçabiliyor , hakan şükür nondayla aynı sayıda gol attığı sezonda hakan gitsin nonda kalsın deniyor , 3 yılda 60 gol atan necati kimsenin umrunda olmazken baros kral oluyor . bırakın artık şu yabancı hayranlığını , yerlileri daha fazla sevmeseniz bile bazı konularda adil olun ayıptır yahu...
    ana konuya dönersek arda saha da saçma sapan koşup yürekli ünvanını , herhangi bir işe yaramayan artistik harketler yapmadığı içinde birilerinin sevgisini kazanamamış. keita maçta * sinirine hakim olamaz takımı yalnız bırakır gönüllerde taht kurar , arda maç başında tahrik edilip saldırınca akıllarda kavgacı arda , takımı olumsuz etkiliyor gibi şeyler kalır. biz ardasız takımın nasıl bir takım olduğunu da gördük , ardanın neler yapabildiğini de . banane arda kimle çıkıyor , boş vakitlerinde neler yapıyor . cristiano ronaldonun da saha dışında neler yaptığını biliyoruz peki onu neden futboluyla bağdaştıran yok . adam antremanını aksatmayıp , aklını başka yere vermediği sürece istediğini yapar. ardayı da antremandan kaçmakla veya bu tarz herhangi bir sebeple suçlayanlara el insaf diyorum başka bişey demiyorum . herif besmele çeker gibi söze bile galatasarayla başlıyor . onun aklının başka bi yerde olduğunu söylemek tarif edilemeyecek derecede abestir.
    ardanın şut çekmek dışında herşeyi yaparken sadece şut çekemediği için eleştirildiği dönemler de oldu. bu gün onu da yaptı ya başka mantıklı sebep kalmadı eleştirmek için . millet de kendine yeni bahaneler bulacaktır elbet* ** *. arda bulunduğu takımı da , giydiği formayı da , aldığı parayı da en çok hak eden adamdır. yokluğu öyle elanoyla , dos santosla kapatılacak adam değildir kıymetini bilelim onu kaybetmeyelim .
    .
App Store'dan indirin Google Play'den alın