resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2740
    --- alıntı ---

    başka kapıya ajax
    hollanda basını ajax'tan bahsediyor ama adnan polat, hollandalı hocayı 2 yıl daha kalması için ikna etti. elini kuvvetlendirmek için de ocak ayında 2 yıllık imza attıracak

    hollanda basınının 'evini bile aldı, seneye ajax'a dönüyor' iddiasında bulunduğu frank rijkaard gerçeğine akşam ulaştı.. g.saray'ın kara kutusu yazarımız bahri havadır, hollandalı'nın en geç ocak ayında imza atacağını ve 2 yıl daha sarı-kırmızılı takımın başında olacağı bilgisine ulaştı.. havadır'a göre işte rijkaard gerçekleri:
    adnan polat uzun zamandır rijkaard'ın kalacağını söylüyordu. bu konuda somut adımlar atıldı ve her defasında 'önce başarıya bakalım, sonra imzayı atarız' diyen hollandalı, sonunda teslim oldu. polat'ın uzun süren baskısı sonrasında türkiye'de kalmaktan yana tercihini kullanan tecrübeli teknik adam sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için onay verdi.

    3.5 milyon euro alıyor
    bilindiği gibi yılda 3.5 milyon euro kazanan rijkaard, sezona kötü başlanması üzerine adeta topun ağzına gelmişti. ancak hollandalı, kötü futbola rağmen son haftalarda alınan 3 maçlık seri galibiyet üzerine derin bir nefes aldı. bu sinerji sonrasında da hollandalı teknik adam 'galatasaray'da devam etmeye varım' dedi. böylece adnan polat'ın stratejisi de ortaya çıktı. hem istikrar hem de muhalefetin baskısı sonrasında ortaya çıkabilecek olası seçim halinde adnan polat, elini de tartışılan hocası frank rijkaard ile anlaşarak güçlendirmiş oldu.

    gökhan zan ve barış'a elveda
    galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan neill, barış ve gökhan zan üçlüsünden sadece avustralyalı stoper takımda kalacak. beşiktaş'tan 2009'da bonservisi elinde gelen, milli takımın da stoperi olan gökhan zan'ın geçen yıl 16, bu sezon da sadece 2 maçta sonradan oyuna girmesi, kredisini tüketirken 29 yaşındaki savunmacının 'müzmin sakat' kamburunu üstünden atamaması rijkaard'ın güvenini sarstı. feldkamp'ın 2007-2008 sezonu başında sarı-kırmızılılar'a kazandırdığı gurbetçi barış özbek ise oyun içindeki takıma zarar veren agresif tavırlarını düzeltmediği için yeni sezonda düşünülmeyen futbolcular arasında.

    aslan'da sahte twitter paniği!
    galatasaray'da başkan adnan polat, sportif aş genel müdürü adnan sezgin, eski yönetici haldun üstünel ve futbolculardan ayhan akman'ın başı sanal alemle dertte. bu isimleri twitter'da kullanan bazı kişiler, bıraktıkları kafa karıştıran ve küçültücü mesajlarla büyük sıkıntı yaratıyor. işte bu mesajlar:

    haldun üstünel
    neyse ki bu maça bileti kopardım. hem de başkandan. bedava bilet kovalayan @aslanliyol'u takip etsin, sorusunu cevaplasın, bileti hemen kapsın!

    adnan sezgin
    bir dahaki transfer sezonunda günü gününe çalışacağım. dersi derste dinlemek, futbolcuyu maçta izlemek lazım. evde youtube'dan olmuyor!

    --- alıntı ---

    http://www.aksam.com.tr/...ska_kapiya_ajax.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın