• 7
    yok hacet ağdalı cümlelere an itibariyle, hedef o kadar açık ve net ki;
    kabullenmişken bu sezon vatan sınırları içerisinde kalmayı, ekran başında takip etmeyi gerçek basketbolun oynandığı yerleri, bir el uzatıldı bize, hadi gelin ait olduğunuz yere diye..

    gsbasket.org, hayatımızdaki yeri ve önemi, yapmak istedikleri, yapabildikleri, altından kalkamadıkları ile bir marka artık, içinde basketbol ve galatasaray sözcüklerinin geçtiği her ortamda. ve bu durum, bazı sorumluluklar getirmekte o bilinci içinde hisseden her yüreğe, elbirliğiye galatasaray basketbol şubesini daha ilerilere, hakettiği yerlere götürebilmek adına..

    galatasaraysozluk, sadece galatasaraya ait olanı içermesine rağmen bünyesinde, sözlük camiası arasında şimdiden hakkaniyetli bir yer edinmekte, ve öyle bir gurur kaynağı ki, her zaman iddia ettiğimiz farkı yaratan, sarı kırmızı ve diğerleriyle, kültürün her öğesi üzerine..

    ve şimdi bu iki değerli organizasyon, belki de, şubenin değil bu sezon, önümüzdeki bir kaç yıla dair en önemli karşılaşması öncesinde, elele, yanyana, daha elit, daha candan, daha kaliteli bir ortam varedebilmek adına, galatasaray catısı altında, ortak hareket etmeye karar verdi..

    sözlüğün güçlü organizasyon kültürüyle, gsbasketin zaman zaman atıl durumda kalan önemli potansiyeli birleştirilebilirse eğer, olmaması için hiç bir sebep yok, görülmesi öngörülen, güzel, güneşli günlerin..

    kırmızılarımızı giyerek, maç öncesi ortak bir yerde buluşup kırmızılar içerisinde salona girmek, kırmızı akıyormuş, kırmızı doğuyormuş gibi, hedeflenen tek beklenti..

    oradaydım diyebilmek için;
    kırmızı ulan..
App Store'dan indirin Google Play'den alın