resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 277
    mustafa denizli'ye bükreş maçı öncesi bir rapor hazırlamıştır ve maçı defans ağırlıklı oynamak istemiştir fakat denizli kendisini sallamayıp hüzum oynatmış ve galatasaray avrupa'da 2-3 maç sonra kupa kazanabilecekken elenmiştir işte sırf bu yüzden prekazi hala mustafa denizli ile görüşmemektir.

    buldum haberi de ekleyeyim;

    steau bükreş ile oynadığınız yarı finalde neden hüsrana uğradınız?

    niye olacak, denizli'nin yüzünden tabii.
    benim en çok yandığım steau bükreş maçıdır. bizim mustafa hoca gitti, onların lig maçını izledi, geldi. bize, "bu iş tamam, kesin eleriz. hücum oynayacağız." dedi.
    ben de steau'nun maçlarını videodan izleyip 10 sayfalık rapor hazırladım. "hoca, bükreş'te tanju oynamaz, uğur ile çıkalım. defansa adam koyalım." dedim. bana kulak vermedi. üstelik muhammed de oynamadı. oynasa hagi'yi tutardı.

    hagi o zaman takımın yıldızıydı...

    steau, çavuşesku'nun takımıydı. hagi de takımın patronu. ilk yarı 2-0 geri düştük. 2. yarının başında gol attık; ama hakem ofsayt diye saymadı.
    halbuki alâkası yok. belli ki hakemi bağlamışlar. izmir'deki rövanşta da berabere kaldık ve elendik. steau finalde gitti milan'a 4-0 yenildi. halbuki denizli beni dinlese finali biz oynardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın