• 2553
    arda turan'a kin kusan topluluktan olusmaktadir. *
    hayir anlamiyorum, bu cocuk milli takimda harika oynuyor. galatasaray'in orta sahasi ile kiyaslamasaniz olmaz dimi?
    siz arda'yi giderse daha cok ararsiniz bence! pas vermiyor bidi bidi, bencil oynuyor bidi bidi, yok topu sisiriyor.
    siz milli takim'in orta sahasini bizim galatasaray'in orta sahasi ile karsilastirin daha, daglar kadar farki göremiyorsaniz size artik ben bile kurtaramam! kewelli katmiyorum yazdiklarimin icine. onun bu sözlükte zaten dokunulmazligi var.
    yeni transferler gelsin! oynamaya baslasin, pino düzelsin, misimovic oynasin, sol kanattan issua beslesin onu, sonucu görelim.

    galatasaray'in acik ve net, kalite problemi var! bu arda'dan kaynaklanmiyor!

    hasta oluyorum burdaki yorumlara. gecen sene kewell sakatdi, keita geldi golleri bulduk, baros sakatlandi, sabri sakatlandi...
    arda turan futbol tanrisi degil! arda turan iyi bir oyuncu! onun yanina kaliteli oyuncular yerlestirirsen arda asil görevini yapar! aksi takdirde savunmaya, hücüma kosmaya mahkumdur.

    bu sözlüktekilerin cogu skoru görüyor, performansida ona göre arda'ya kesiyorlar. arda'nin avuktaligni yapmaya niyetim yok, ama bu adamin oyunculugna laf atanlar futboldan caktiklarina inanmiyorum. simarik bir futbolcu evet. hakki bence! sorumluluklarinin farkinda ayrica, bu kadar hüzünlenmesinin kaybedilen maclardan sonra baska yorumlamasi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın