resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 273
    futbolculuğundan ve efsaneliğinden şüphe edilmeyen, fakat huyu suyu tam olarak bilinmediği için her ağzından çıkana inanılan eski oyuncumuz. aşağıdaki açıklamadan biraz alıngan olduğu ortaya çıkıyor:

    --- alıntı ---
    "maça davet edilmediğim için istanbul'a gelemedim. buradaki sırp kanalları da sadece kızılyıldız maçını canlı olarak verdi. bu yüzden g.saray-ofk belgrad maçını izleme şansım olmadı."
    --- alıntı ---

    abicim sen o takımın teknik yönetiminde değil misin, başkanına diyemedin mi "ben de gideceğim, ben bu takımın eski oyuncusuyum" diye? hagi her sami yen'e gelişinde davet mi ediliyor? ararsın, geliyorum dersin, protokol tribününde yerin ayrılır.

    ayrıca şu aşağıdaki açıklamasının altında bir şeyler (jovanovic?) yatmıyorsa futbol bilgisinden şüphe edilebilecek efsane oyuncumuzdur:

    --- alıntı ---
    sarı-kırmızılı takımın 5 dakika içinde iki gol yemesine dikkat çeken unutulmaz futbolcu, "demek ki g.saray'da işler yolunda gitmiyor. zaten g.saray'ın son yıllarda yaptığı transferleri anlamakta güçlük çekiyorum. örneğin avustralyalı defans oyuncusu neill, g.saray'da oynayacak düzeyde bir futbolcu değil. g.saray'da sıradan yabancılar oynuyor." diye konuştu.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın