resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 268
    malum olayla ilgili hem prekazi'nin hem başkanın anlattıklarını eşleştirmeye çalıştığımızda bazı ölü noktalar olduğunu düşünüyorum. her seyden önce prekazi istanbul'a gelmeden önce adnan sezgin'in işi bozmaya çalıştığını söylüyor. adnan polat olayı anlatırken bu konuyla alakalı hiçbir şey söylemedi. ayrıca anladığım kadarıyla kulup transferden vazgeçtikten sonra polat prekazi'yi arayıp durum böyle böyle dememiş. kuvvetle muhtemel prekazi başkanı aradığında da telefonu açmamış ki olay aslında en çok prekazi'ye yapılan bu muameleden patlak veriyor. yoksa basınımız oyuncuların hakkının yenmesini ya da onların mağdur durumda bırakılmasını pek sallamaz.

    menajer ya da futbolcu simsarı, her neyse anladığım kadarıyla bu işten nasiplenmeye kalkıyor. bununla beraber başkanın anlattığı diyalog bana çok mantıklı gelmiyor. düşünün transferin son günü, adam gemileri yakmış gelmiş, karşı taraf zaten çok istekli gözükmüyor; bu kadar olumsuz şart varken, eliniz hiç ama hiç kuvvetli değilken kafanıza göre fiyatı iki dakika içerisinde iki katına çıkarabilir misiniz?

    adnan polat'a saygı duyuyorum, ne de olsa başkanımızdır (ve evet ben de yıllarca kendisinin başkan olmasını bekledim) ama dış pencereden bakınca yukarıda yazdığım hususlar havada kalıyor. bence sorun fiyat artırma değil, az ya da çok menajerlerin açıktan hava parası istemesi ki başkan vermemekte son derece haklıdır fakat polat basit bir şekilde prekazi'yi arayıp durum böyle böyle deseydi bence sorun çözülürdü. en azından prekazi böylesine dışlanmış ve önemsiz hissetmezdi. söz konusu olan istisnasız bütün taraftarın efsane olarak gördüğü bir kişinin gururu olunca ben bu büyük camianın başkanının daha duyarlı davranmasını beklerdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın