resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 266
    kendisine yapılan olayı kendimce çözdüm gibi;

    şimdi prekazi iyi bir futbolcu tavsiye etmiş, rijkaard'da beğenmiş 4 senede 30 maça çıkmış futbolcu bunu sormuş onlar da demişler ki kulüpte bazı sorunlar var devamlılık yok gibi neyse oyuncuyu getirmiş adnan polat'ın yanına oturtmuş demiş ki benim işim burda biter siz görüşün ben karışmam, sonra menajerler görüşmüş ve hava parası isteyince transfer olmamış prekzi'nin görüşmenin içeriğinden haberi olmadığı için (o katılmamış çünkü) menajerler kendisine yalan yanlış bilgi vermiş o da eğer ettiyse sitem etmiş, ama bunu yazan basın telefonlara bile çıkmadılar yazdığı için inanılırlığı yoktur,kısacası cevo masum hatta hiçbirşeyden haberi yok belki de menajerler tarafından kandırılmış.

    olay tam şurda bozuluyor;

    benim bir adım var, menajerlik yapmam!
    istanbul'a geldik ve görüşmeler başladı. başkan'a "ben para konularını konuşmam. 22 sene futbol oynadım, benim bir adım var. ben menajerlik yapmam. 2 menajeri var, onlarla konuşun" dedim. bunlar konuştular. ardından adnan polat "siz otele dönün ben sizi arayacağım" dedi.

    bizi paçavra gibi attılar
    sonra otele gittik. ama ne arayan var ne soran. kendimi çok kötü hissettim. tamam, futbolcuyu beğenmezsin ya da anlaşamazsın. herhalde daha büyük transfer bitirdiler. buna kızmıyorum. ama insan açar birşey söyler. bizi paçavra gibi attılar, ortada bıraktılar. ben sözümü tuttum ama adnan polat tutmadı. beni istanbul'a çağıran başkan, sonrasında da aramalıydı.

    görüşme sonrası adnan polat bunlar avantacı havadan para kazanıyolar deyip adamlardan uzak durmuşlar prekazi de yanlarında olduğu için düşman hattında kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın