resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 262
    başarılara doğan ve bu yüzden kendisine minnet duyan bir nesli galatasaray'lı yapan prekazi'ye yapılanları izleyince çok üzüldüm. prekazi de belki gerçekleri çarpıtıyor olabilir ama iki taraftan hangisine inanırsın deseler, tereddütsüz prekazi derim. bu yüzden, prekazi'ye yapılanların doğru olduğu önkabülüyle yazıyorum bunları.

    tahminimce, son güne kadar bitirilmeyen transfer yüzünden yönetim panikledi ve jovanovic'i "inamoto stepnesi" olarak son gün transferi olarak getirmek istedi.fakat adnan sezgin - prekazi'nin öyle sanılmaktan imtina ettiği, korktuğu, utandığı, üstüne basa basa olmadığını söylediği menajerliğin bayrak sallayanı adnan sezgin - büyük ihtimalle bu transferden üzeceği avantacı menajerler yüzünden vazgeçti. ki bu herifleri kızıştırmak için, saçma sapan bir faksı resmi siteden yayınlama rezilliğini gerçekleştirenlerden bahsediyoruz.

    prekazi'ye de tapılırcasına sevildiği, taparcasına sevindirdiği bu topraklardan boynu bükük ayrılmak kaldı. hem de, aşkım dediği takıma katkıda bulunmak için gelmişti...

    prekazi'ye neden mi inanıyorum? çünkü bu adamların samimi olduğunu düşünecek kadar saf da o yüzden. aksi takdirde ruhunda birazcık çakallık olsa, karşısındakilerin çok daha büyük çakallar olduğunu anlardı da o yüzden. çıkarı olsa böyle konuşmazdı prekazi; "anlatırsam yer yerinden oynar" diyip bir bok anlatmayan hakan şükür gibi değil de, derdini "kullanılmış bir paspas gibi hissediyorum" diyerek anlattığı için inanıyorum ona.

    http://ohabeprekazi.blogspot.com/...rla-is-mi-yaplr.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın