resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 247
    --- alıntı ---
    prezaki, "jovanovic'te rijkaard'ın gençliğini görüyorum. çok yetenekli bir futbolcu ve onun için galatasaray'a önerdim. jovanovic'le ilgili üç tane cd'yi de galatasaray'a gönderdim. rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti." dedi.

    adnan polat'ın isteği üzerine türkiye'ye geldiğini söyleyen prekazi, "çocuğun partizan'dan şampiyonluk primleri de dahil olmak üzere alacakları vardı. bunları almadı. bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine istanbul'a geldik. ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak gelin, biraz sonra adnan sezgin ise gelmeyin dedi. sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik. ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. bu transferi adnan sezgin işin içinde direk olmadığı için yaptırmadı" ifadelerini kullandı.

    kendisinin menajer olmadığını hatırlatan prekazi, "bana futbolcu takip et dediler. getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. kendimi kullanılmış, çok kötü ve paspas gibi hissettim. şimdi çocuk da ortada kaldı. bu büyük terbiyesizlik" şeklinde konuştu.
    --- alıntı ---
    kaynak: radyospor
App Store'dan indirin Google Play'den alın