resim
Xhevat Prekazi
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Sırbistan U21
Yaş:67
Uyruk:Sırbistan
  • 228
    eğer kendisi bir futbolcu ile görüşülmek üzere çağrılmış ve anlatıldığı şekilde ilgilenilmediği için zor durumda kaldı ise biz galatasaray olarak çok şey kaybetmişiz dostlar. ayağına kadar çağırıp, baştan savmak, hem de taraftarın çıldırdığı, kendi ülkesinin takımlarının karşısında galatasaray'ı canı gönülden destekleyen, futbol takımına faydası olsun diye kendini tüm iyi niyeti ile ortaya atan bir adama, bu nasıl yapılabilir anlamıyorum. hele ki kendisi o futbolcunun menejeri bile değilken. kendisi tutup "ben cd yaptım, rijkaard izlesin" diye katıksız iyi niyetli beyanda bulunurken.

    sezon başı, paramla kombine kartı almak için sıra beklerken, " muhattap olmayın, kapıları kapatın" telsiz anonsu ile kovulduğumda bile bu kadar utanmamıştım yapılan şeyden. cevad prekazi'ye yapılan- eğer basın yine yalan yanlış yazmıyorsa- taraftara yapılmıştır, o güzelim tarihimize yapılmıştır.

    kendisi yanında futbolcu ile istanbul'a geldiğinde, resmi siteden "ilgilenmiyoruz" diye ilan vermek bile ayıptır bu durumda. ilgilenip almayabilirsin ama, istanbul'a indikleri gün resmi siteden yalanlamak ayıptır. bizim resmi sitenin yaptıklarına zaten hiç girmemek lazım, gittikçe eleştirdiğimize benziyoruz.

    sami yen'de cevad prekazi için bir pankart açılmalıdır. kendisi en azından taraftarın bağrına basıldığını bilmelidir. geçmişine sahip çıkmayan bir kulüp, uzaydan futbolcu getirse taraftara yaranamamalıdır.

    ekleme: konuyu google da aratıp bir şeyler anlamaya çalıştım. direk bir saygısızlık olmadığı, bizim transfer politikamızın karışıklığı sebebi ile ordan burdan haber gelmesi sonucu prekazi'nin önerisine sıcak bakılmadığı ama prekazi ile aslında görüşüldüğü bilgileri de mevcut. nihayetinde hepsi internet, medya bilgileri, zaten yazarken de "yazılanlar yanlış değilse" demiştim. keşke kulüp bu konu ile ilgili açıklama yapsa resmi siteden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın