resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 349
    üzerinde biraz da aykut'un "hiç çıkmıyor, çizgiye kelepçelenmiş gibi" eleştirilerinin de baskısı olduğunu düşünüyorum. evet gerekli yerlerde çok doğru çıkışlar yapıyor, çizgide durması gerektiği pozisyonları da süzüyor ama işte yan top durumlarında biraz da aykut'un aldığı eleştirileri almak istemediğinden ekstra bir efor sarf etmeye çalışıyor.

    biraz tecrübe, biraz ortanın fazla kavisli oluşu ve biraz da bu bahsettiğim aykut'un durumuna düşmeme baskısı bu hatayı getirdi. *

    oynaması lazım, oynayacaktır da. artık kale büyük ölçüde ufuk'un diyebiliriz. performansından gayet memnunum. tecrübelendikçe de bu tip hatalı çıkışlar yapmayacaktır. daha önceki maçlarda da yaptı birkaç tane aşırı çıkış ama onlarda başarıyla uzaklaştırmıştı. bu sefer olmadı, çelemedi. sağlık olsun.

    ha unutmadan ekleyeyim; maçı kaybetseydik yada berabere kalsaydık da bunları söyleyecektim. belki biraz daha sitemli bir dille olacaktı ama düşüncelerim yine bu eksende yer alacaktı. artık güvenmek, hatalarını biraz sineye çekmek lazım bir iki ay kadar daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın