resim
Anthony Gildas Kofi Annan
Takım:-
Mevki:Önlibero
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Gana
  • 46
    --- alıntı ---

    anthony annan’ı iki yıl önce afrika uluslar kupasını anlatırken yakından takip etme fırsatım oldu. oyun zekası ve orta sahanın iki yönüne de hakim olması beni çok etkilemişti. hatta o zamanlar bu seviyede bir oyuncu nasıl olur da gana milli takımı’nın direkt oyuncusuyken norveç ikinci liginde (ık start) oynar diye düşünmekten de kendimi alamamıştım. sonuç olarak demek ki benim dışımda başkalarının da ilgisini çekmiş.

    2008’in geri kalan ayları annan için son derece kritik geçmişti. arsenal ve blackburn rovers onu transfer etmek için girişimlerde bulunmuş fakat son hamle bir türlü gerçekleşmemişti. sonrasında da genç oyuncu rosenborg’a transfer olmuştu.

    anthony annan gerek fizik gücü gerekse top hamlelerindeki zamanlamasıyla galatasaray için nokta transfer. sadece toplu oyunda değil, top rakipteyken de son derece etkili bir isim. sarı kırmızılı takım böyle bir oyuncu eksikliğini uzun yıllardır hissediyordu. hatta tobias linderoth o günler için kağıt üzerinde iyi bir transfer gibi görünse de istenilen verim alınamamış ve bu mevki uzun yıllar galatasaray’ın zayıf karnı olmuştu.

    işte bu çerçevelerden baktığımda, diyebilirim ki annan galatasaray için yılın transferidir.

    --- alıntı ---*
App Store'dan indirin Google Play'den alın