• 41
    dün oynadığımız 26 agustos 2010 karpaty lviv galatasaray maci sonrası elenmemiz neticesinde, sözlüğe yazılan ''allah belanı versin, s...r git, senin ben a..na koyayım, o....u çocukları'' tarzı yönetime, hakan balta'ya ve galatasaray için çalışan kişileri hedef alan hakaret ve küfürler neticesinde birkaç yazar arkadaşımız okur ve çaylak yapılmıştır. üçüncü şahıslara hakaret ve küfür suçtur, hatta yalan bilgi vermek de suçtur ve bunu yakın tarihteki, ekşi sözlük-fatih altaylı olayından da örneklendirebiliriz. sözlüğümüze herhangi bir dava açılmaması ve yazarlar ile moderasyon ekibinin zor durumda kalmaması için bir takım entryler silinmiş, bu entrylerin sahipleri bir süreliğine ceza almıştır. bunun kendileri ve diğer sözlük yazarları için bir eleştiri malzemesi olması yerine, küfür etmenin eleştiri malzemesi olması daha mantıklı olacaktır.

    sükuneti korumak ve sonradan okurken pişman olacağınız entryleri düzenlemek ya da yayından kaldırmak kendi menfaatimize değil, sözlüğün ve siz değerli yazarlarımızın yararına bir davranıştır. böyle bir durumda moderasyona, adminlere ya da bünyesinde bulunan muhbir ve yazarlara negatif tutumlar sergilemek yerine destek olmak hepimizin avantajına bir hareket olacaktır.

    ayrıca; yazıları silinen, ceza alan arkadaşlar da lütfen adminlere ya da moderasyona ''hesabımı kapatın'' isteklerinde bulunmasınlar zira bu beyhude bir girişim olarak kalır. çünkü; yakın zamanlarda hesabı kapat butonu geliştirilip, güncellenecek ve hizmete girecektir. anlık fevri davranışlarımızla kimseye zarar vermeyelim, zira burası yeri geldiğinde günü en keyifli zamanlarını geçirdiğimiz yer olabilmektedir.

    hepimizin yakın zamanda güzel günler görmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın