resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1516
    oynadığı maçlarda * önünde oynayan oyuncunun çok daha verimli olmasını sağlayan, olmadığında beklenildiğinden daha fazla yokluğunu hissettiren milli oyuncumuz.

    kendisine çok kızmışlığım, çok laf etmişliğim vardır. ancak bazen türk futbolunda kanat oyuncusunun ne kadar zor çıktığını, her çıkandan sergio ramos performansı beklemememiz gerektiğini unutuyorum. yıllardır milli takımın solunda ibrahim üzülmezoynuyor.

    sabrinin varolan meziyetlerini iyi analiz edip, o analizi referans noktası kabul ederek değerlendirmekte fayda var diye düşünüyorum. bunun ne demek olduğunu anlamayanlar için biraz açayım * * *

    - sabri baktığı gördüğü yere topu gönderebilecek bir oyuncu değildir. ortaya doğru top kesebilecek bir oyuncudur. o yüzden de ortalarındaki isabet oranı dengesizdir.

    - sabri çok çabuk bir adamdır. bu özelliği ile rakiplerinden sıyrılabilmektedir. ancak çalım varyasyonları deneyebilecek birisi değildir. bunun için (bkz: arda turan)

    - sabri inatçıdır, çok koşar, topa sert vurur *, galatasaray aşığıdır.

    - hırslıdır, kimi zaman çirkeftir, antipatiktir. ancak bir o kadar da efendidir.

    - küfür yer küsmez, yuhalanır küsmez. böyle de güzel adamdır.

    tartıya koysanız bazı günler olumsuz yanları ağır basabilir. ancak şu gün itibari ile alternatifsizdir. milli takımda gökhan gönül vardır, ama sabri iki maçtan birinde kesin oynar. eleştirilip kızılacak buna şüphem yok. ama elimizdeki en iyi kanat oyuncusudur, sahip çıkmakta büyük fayda vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın