• 505
    "filanca transfer gelsin, gerekirse çok kötü oynasın; razıyım" , "falanca oyuncu bu maçta oynasın, isterse çok kötü oynasın; razıyım" türü yorumlar tez elden yasaklansın, kanunsa kanun, öyle bir madde konulsun sözlük anayasası'na.

    biz gördük zamanında rijkaard için "bu adama sabır gösterelim, gerekirse 5 sene şampiyon olmayalım; razıyım" diyenlerin ilk şampiyon olamadığımız sezonun * ardından "yaa benim de zamanla rijkaard'a olan inancım azaldı" diyerek tornistan etmelerini. ne deniyordu rijkaard geldiğinde? "biz bu adama sabredelim, manchester'a bak, sir alex ferguson geldiğinde 5 sene şampiyon olamadılar." e manchester şampiyon olmaz tabii. sıkıntı yok onlarda, geçmişini bilemem de, bugün 10 sene şampiyon olamasalar yine gelirleri belli bir düzeyde kalır. galatasaray öyle mi, biz ingiliz taraftar kadar soğukkanlı mıyız? ilk mağlubiyette başlamıyor muyuz "benim aldığım formalar şöyle böyle" demeye? inanmayan adnansezginistifa.com'a baksın. ingiliz'e "hehe, 5 senedir şampiyon olamadınız mal!" desen bizim kadar takmaz. bizim taraftar öyle mi, her mağlubiyette ilk aklımıza gelen pazartesi işe nasıl gideceğimiz olmuyor mu?

    kimse kendini de bizi de kandırmasın. ya gösterilecekse adam gibi sabır gösterilsin, ya da bir daha sabır kelimesi kullanılmasın. isteğim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın