• 2484
    oncelikle bu yazimin galatasaraysozluk catisi altindaki son yazim oldugunu belirtip, yazarlardan, okuyuculardan sonuna kadar okumasini rica ediyorum.

    sozluk formati disinda yazacagim olaylari, nasilsa son yazim olacak isterseniz hemen silin, isterseniz off yagmuruna tutun. dedigim gibi son yazim olacak nasilsa.

    olay soyle gerceklesti. dun aksam 20.34de aykut ile ilgili bir yorum yazdim ve hakli bir sekilde mac ismini girmedigim icin silindi. hemen duzelttim ve 23.34de de canlandirildi mesaji geldi. ardindan 23.36'da baska bir yazar arkadas hangi mac oldugunu duzeltmeme ve aykut ile ilgili gerekli sayfaya yazmama ragmen hangi mac,entry baslik uyumsuzlugu adinda ne oldugu belirsiz bir sebepten tekrar sildi. tezatliga bakin 2 dk once canlandiran onlar, 2 dk sonra silen tekrar onlar. bunu yine bu baslikta dile getirdim, aradaki tezatligi gostermek icin. kullandigim ifadeler de oldukca nazikti. hic bir sorun yoktu. daha sonra mesaj da attim ilgili moderatore, neden sildiniz diye. sagolsun aciklama yapti teknik bir sorun oldugunu belirtti, ben de yazdigim entry'nin sonuna ekledim teknik bir sorun varmis diye.

    buraya kadar her sey normal, kendisine tesekkur ettim, zahmet verdigimi soyledim ve aciklamarindan tatmin oldugumu belirttim. hemen ardindan bana attigi mesaj su kelimeleri iceriyordu. "gaza gelip cemkirmeye gerek yok ..." . yazdigim entry hakkinda konusuyordu. bu saygisizliktan da ote bir sey ve kimseyi de benimle boyle konusturtmam. yerime kendinizi koyun, son derece nazik mesajlar atarken birden boyle mesaji karsinizda gorseniz ne hissederdiniz ? kendilerine bunu belirttim ve o mod arkadas bu kelimelerin gayet normal oldugunu belirtti, ortada terbiyesizlik yok dedi. ben de gayet net bir sekilde eger ailenin yaninda da onlara karsi boyle konusuyorsan (terbiyesizlik yok nasilsa sana gore) tamam diyecegim senin terbiyen hakkinda kendimce bir seyler dusunup senden ozur dileyecegim dedim ve aldigim cevap vay sen benim ailemden aldigim terbiyeye nasil laf atarsin !!! en son gelen mesaj da su sekilde. (u: beyin kıvrımlarının önemi demek ki sadece biyoloji dersinde kalmamış.

    he bir de kendi ailenizden aldığınız eğitim ve terbiyeye hayran kaldım. fanus içinde yaşamaya devam edin. benim terbiyem hakkında fikir sahibi olmak haddiniz değil.

    değil genel müdür, başbakan olsanız benle bu şekilde konuşamazsınız. mantık ve de "algı" denilen kavramlar ne yazık ki insan beynine küçük yaşta yerleşir.

    sizin için yapılacak bir şey yok. )

    velhasilkelam uzatmaya gerek yok sanirim, -yada merak edenlere mesajlasmalarin hepsini kopyaladim gonderebilirim isterlerse-, ama sunu belirtmek istiyorum ki, o mod arkadasin tahminimce benim icimdeki iyi niyeti saptayamamasindan ve daha once kavga ettigi yazar arkadaslarla beni karistirmasi sonucunda cok sevdigim, kac yildir burdayim bilmiyorum ama kac tane arkadasima tavsiye ettigim, ovup ovup bitiremedigim guzel sozlugumu burada birakiyorum. ziyaretci olarak gelip okumaya devam edecegim ama bu mod arkadasin burada oldugu surece benim burada olmam imkansiz olacak.

    bitirmeden son bir sey de mod arkadaslara yazayim. digerlerinin hicbiriyle bir konusma gorusme bir sey olmadi ama, gercekten yaptiginiz zor ve onemli bir sey. her seyden once icinizden gelip yapiyosunuz maddi bir kazanciniz olmamasina ragmen. son derece saygi duyuyorum buna gercekten tesekkur de ediyorum ama modsunuz diye hic bir insanla bu denli terbiyesiz bir konusma yapmamaniz gerektigini bahsi gecen mod arkadas harici hepiniz biliyorsunuzdur eminim. bugun bu sozlukten cikma sebebim tamamen o cumle ve ardindan o cumleyi bana o kisinin savunmasi. galatasarayimizin basarili sonuclar alacagi gelecekte gorusmek uzere...
App Store'dan indirin Google Play'den alın