resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2342
    tarih 19 agustos 2010. lig baslamis, uefa avrupa ligi de baslamis. bu zamana kadar orta saha diye bagiran takima 1 tane bile dogru düzgün transfer yapilmamis. yapilacak gibi de görünmüyor. takim rezil bir performans ortaya koyuyor. inatla transfer yapilmiyor. yapilamadigina inanmiyorum. yapilmiyor.

    gecen seneden beri pek cok arkadas meclisinde ifade ettim, burada da yer yer yazdim. nkfvas, s3th, özel mesajlasmalarda toka ve franchi sahidimdir. cok kez dile getirdim. bu kulübün basindaki kisilerin kafasinda bir uzun soluklu proje falan yok. bunun icin gereken adimlari da atmiyorlar. rijkaard'i getirmeleri de "50bin dolarlik tissot saat aldim bak" mantiginda bir hamle. bu yüzden rijkaard ve ekibine de "kendi dogrularini" tipik alaturka üslupla, lafi dolandirarak "elimizden su anda gelen budur" martavallariyla dayatiyorlar. bir süre sonra bu böyle gitmeyecektir ve rijkaard'la yollar ayrilacaktir. cünkü bu ülkenin, bu kulübünün beygir tüccari zihniyetli yöneticileriyle hicbir devrim gerceklesemez dedim.

    transfer yapilamadigina inanmiyorum. transfer yapilmamaktadir. bu sekilde de simdiki teknik ekibi topun agzina sürüp kurtulma ve yeni bir kurban arayarak "yeniden yapilaniyoruz" hikayeleriyle zaman kazanilacaktir. strateji budur.

    adnan polat ve kankalari su saatten itibaren agizlariyla kus tutsalar gözümde bundan fazlasini ifade etmeyeceklerdir.

    ha ne diyecektim? evet. rijkaard.

    hemen bu aksam istifa etmesini ve adnanlar cetesini minik köylü kurnazi akillariyla kurduklari tipik ortadogulu alicengiz oyunlariyla basbasa birakip bu düzeni fa$ etmesini diledigim teknik adam.

    su manzaraya dayanamiyorum artik mideme kramplar giriyor, resmen sinir hastasi oldum yahu. geldiginde saclarina yer yer kir düsmüs bir adamin kafasini beyaza kestirdiniz ulan 1 senede. ben size daha ne diyeyim... beygir tüccarlari.
App Store'dan indirin Google Play'den alın