• 2476
    seviyordum burayı ilk, gerçekten. özellikle ve özellikle benim için çok özel bir anlamı vardır, bir sebepten...

    neyse, yaklaşık bir aydır sadece okumakla yetiniyorum galatasaray sözlüğü... bunun sebebi benim gördüğümce sözlükte var olan belli bir kesimin; sadece birbirinin yazdığını okuyup birbirinin yazdığını oylayan, birbirinin yazdığını umursayan bir kesimin sözlüğü yazmanın tat vermeyecek kadar can sıkıcı hale getirişiydi. yine de okumak güzeldi; neticede bu kitlenin, bu "tayfanın" içinde de gayet iyi yazarlar mevcut...

    lakin dün açılan bir iki başlığın "bu başlık silinmezse yazarlığı bırakırım huleyn" türü entryler ve "bu başlık silinmeli agali" tarzı dayatmalar sonucu silinmesi, üstüne üstlük bu başlıkların gayet de sözlük formatına uygun içeriğe sahip oluşu açıkçası benim midemi bulandırdı.

    demem odur ki bir daha nadiren takip edeceğim, belki de hiç takip etmeyeceğim bir oluşumdur galatasaray sözlük... sık yazan biri değilim zaten yazdığımda da öyle uzun uzun analizler yapmam. ne benim ne de benim gibi 100 tanesinin bir daha gelmeyi bu tarz büyük bir oluşum için somut manada kayıp sayılmaz ama yapılan yanlışlar kaliteye yazık eder, başka hiçbir şeye değil.

    kolay gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın