• 101
    bu takım çok romantik benim için. taraftarından oyuncusuna kadar. 2006'da del piero gitmek istese kim almak istemeyecekti? yada buffon'u nedved'i? transfer piyasasını alt üst edecek dönemlerini yaşıyordu tüm bu isimler. ama öte yandan da cannavaro gerçeği vardı; bir sezon serie b'de kalıp takımını, iki sezon boyunca harika işlerin mimarı olduğu takımını tekrar yükseltmek istemedi.

    işte burda devreye juventus taraftarının romantizmi giriyor. cannavaro'nun dönmesine izin verdiler. bunun vefalı olmakla, aşırı iyi niyetli olmakla falan alakası yok. hatta torinolu manyaklar şu ligin başına ırkçılık olayları yüzünden en çok dert açan grubun başında geliyor. bunun tamamen romantizmle ilgisi var.

    guardiola modeli'ni ferrara'yla denemeye kalktılar ama olmadı, olmayacağı da o kadar belliydi ki zaten.. neyse şimdi delneri geldi, geçen sene sampdoria'ya alışılmışın dışında tempolu bir oyun oynattı ve kadrodaki her oyuncudan maksimum verim almayı bildi. bu açıdan juventus'un da ufak ufak yeniden yapılandığını düşünürsek doğru bir tercih gibi gözüküyor.

    bonucci ve jorge martinez'i aldılar. dieogo tim cup'ta çok hırslı ve istekli gözüktü. camoranesi, poulsen ve cannavaro gitti, marchisio hazır olmak üzere. ciddi bir gençleşme ve yapılanma söz konusu. ha del piero mu? o hakikaten her daim genç.

    http://akilpiyadeleri.blogspot.com/...-serie-juventus.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın