• 154
    (bkz: #458251) görünen köy kılavuz istemez.

    aykut: (**) gollerde çok fazla hatası yoktu ama hala hava toplarına müdahalesi zayıf.
    ali turan: (*) bu maçta kötü oynadı, frank onu uyarmaktan yoruldu. ilk golde hatası vardı. kademe hataları yaptı ve çok fazla top kaybı yaşadı. hücuma destek vermedi. kayserispor'da da mı böyle oynuyordu dedirtti.
    servet: (**) bildiğimiz standartta oynadı. pek topu oyuna sokmadan uzun top oynamayıp lucas ya da hakan'a vermesi olumluydu.
    lucas: (**) mücadele eden ve direnç gösteren futbolcularımızın başındaydı. topları olumlu kullanmaya çalıştı.
    hakan: (*) bu maçta kötü oynadı. ikinci golden önce topu kaptırması bize pahalıya maloldu. hucuma destek vermedi.
    lorik: (**) mücadeleci ve direnç gösteren oyununu sahaya yansıtmaya çalıştı. orta saha oyuncularımız içinde sertlik gösteren tek oyuncu.
    ayhan: (*) pasları genelllikle yana veya geriye doğru olduğundan çok fazla pas hatası yapmamaya çalıştı ama buna rağmen topu 2-3 defa taça gönderdi. 2-3 kere yere yatarak müdahalesi oldu. yenik duruma düştükten sonra takımı gerginliğe sürükledi.
    mustafa: (**) gol haricinde maçta pek yoktu. kazandığı top veya topları forvete pek aktaramadı. o da ayhan gibi fazla risk almadan oynadı. (gol attığından dolayı fazladan yıldız verdim.)
    emre:(*) orta sahada ileriye dönük oynamaya çalıştı ama top kaybı çok fazla yaşadığı için kötü bir maç oldu. orta sahada risk alıp ileriye doğru oynamaya çalışan tek futbolcuydu.
    arda: (**) goldeki asisti iyiydi. fakat oyunun bütününde yorgun göründü, çok top kaybı yaşadı ve ileriye yeteri kadar destek veremedi. bildiğimiz arda değildi o da kötü futbolcular kervanına katıldı. (asist yaptığından dolayı fazladan yıldız verdim.)
    harry: (***) ileride tek başına mücadele etti. topu alıp sürükledi ve şut attı. bu maçta görevini yapan en iyi oyuncumuzdu.
    mehmet: (*) oyuna girdiğinde güzel bir şut haricinde başka olumlu bir hareket yapamadı.
    milan: (*) oyuna geç girdiğinden olumlu bir katkısı olmadı.
    barış: (*) oyuna çok geç girdiğinden adını maç esnasında duymadım desem yeridir.
    frank: (*) bu maçta gözüme çarpan şey, ilk defa bu kadar gerginve sinirliolmasıydı. istediği oyunu sahaya yansıtamayan oyuncular, hakemlerin hatalı kararları, rakip takımın sert oyunu gibi... bunlarda sinirlenmek için yeterli sebepler sanırım. ama geçen sene bunlara benzer birçok olaylar yaşıyorduk. bu sene böyle bir başlangıç yapması bence ilginç. oyuna müdahalesi geç oldu ve bence yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı. ali ile hakan'ı çıkarması gerekirdi. 2-6-2 gibi bir sisteme geçilerek mehmet'e doğru uzun top oynanacak ve böylece orta alanı kalabalık tutarak seken topları topluyor olacaktık. tabii ki savunmada öne çıkarak baskı kuracaktı. ama anlaşılan o ki sonuç ne olursa olsun sisteminden taviz vermeyecek. kısa paslı oyun ve 4-3-3 sistemini uygulayıncaya kadar devam edecek. bu oyuncularla bunu başarması çok zor! sabırlıklar diliyorum kendisine.
    hakem: (*) ilk yarıda, sedat'ın kewell'a yaptığı hareket sarı karttı. lucas'ın golden önceki hareketi faul değildi. emre'ye yapılan hareket penaltıydı. ikinci yarıda çok büyük hata yapmadı ama sivas'ın sertliklerine göz yumdu.

    özetle; hakemlerin ve sıcaklığın etkisi haricinde, kanat beklerin ve orta sahanın ileriye destek vermemesi büyük eksiklikler olarak göze çarptı. orta sahaya box to box oynayan iki futbolcuya ihtiyaç olduğu açık seçik görülüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın