• 19
    herr skibbe;

    başında bulunduğunuz takımın galatasaray olduğunu her geöen gün daha fazla idrak ediyor oluşunuzu görmekten mutluyum.siz bu realiteyi tam olarak anlayın, biz de sizin galatasaray teknik direktörü olduğunuzu hep göz önünde bulundurarak konuşalım.neticede bu ülkenin en zor mesleğidir.her maçta her galatasaraylıyı memnun etmeniz imkansızdır.ve o maçta takımı beğenmeyen galatasaraylı da ,beğenen kadar galatasaraylıdır.
    hesap,kitap peşinde taraftar gruplaşmaları bizde olan bişey değildir çünkü.
    ve her galatasaraylının göğüs gere gere size "teknik direktörümüz" diyebilmesinin tek anahtarı vardır, o da size emanet edilen takımın geçmişini, geleceğini, kimliğini, değerlerini bir maçın bir dakikasında bile ihmal etmemeniz.
    taktik dediğin kolay, olur olur gideriz. sakatlıklardan dolayı yaşadığın handikapların da gayet iyi farkındayız. biz sahada onurunu koruyan 11'i görelim, gerisi gelir.gelmese de gelmiş kadar olur.

    ilk geldiğiniz günlerde çok yüksek perdeden eleştirirdim sizi. ama sizdeki değişimin farkındayım. koşullardaki değişimin farkındayım. tek farkınız lincoln'ü oynatabilmek bile olsa, lincoln'ü oynatamayan hocaları hatırlayınca zaten farklı olduğunuzu görüyorum.
    ben size inanıyorum hocam. beraber başaracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın