resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 948
    ne olursa olsun kendisinin istifası sözlükte fazla bir yankı yaratmamıştır. demek ki bir yerlerde aksaklık vardı.

    kendi kişisel görüşüme gelince; haldun üstünel benim istediğim futbol mantalitesine uygun adamdır. bir kere profesyonel değildir haldun üstünel. ayrıca iş bitiricidir. kendisini abdurrahim albayrak'tan ayıran en önemli nokta budur. lincoln'ü tartaklamıştır. ben ekran başında ana avrat sövdüm adama. sizler de keza benzer hareketlerde bulunmuşsunuzdur. ne olursa olsun orada haksı olan lincoln'dü. bülent onu ana avrat söverek kenara almadı. tabelayı kaldırttı aldı oyundan. para konusunda profesyonel olan bu adamlar sahada oynarken de aynı profesyonellikte olmak zorundalar. efendi gibi çıkacaksın oyundan. derdin varsa zaten gidiyorsun bir şekilde işte sonunda. haldun üstünel benim içimden gelen hareketi bizzat hamburgda yapmıştır.

    ayrıca transfer yaparken bu adama ne dediler çok önemli. dos santos'u jo'yu kafasına göre mi buldu bu adam alın oynatın diye? yoksa teknik ekiple konuşarak böyle oyuncular var durum nedir yarayışlı olur mu diyerek mi almıştır? ortasaha'nın göbeği inim inim inlerken iki tane hücumcu almayı bence haldun üstünel'den ziyade rijkaard açıklamalıdır.

    her neyse. endüstriyel futbola karşı çıkmış adamdır bence haldun üstünel. paradan sonuna kadar yararlanmış ama ruhuna sürdürmemiştir. bu bile benim için yeter. adı şike muhabbetlerinde geçen adnan sezgin'i takımda tutup haldun üstünel'i iki görevinden de istifa ettiren adnan polat, ayağını kaydırdığı adamın ahını almıştır bence. olası bir başarısızlıkta bugünkü olayları eminim bu taraftar hatırlayacaktır. umarım herkes uzlaşmayı bulur ve biz de taraftar olarak zarar görmeden, hak edenin hak ettiği yere ulaşmasını izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın