• 14
    tayfa sahibi olunmasını zirve katılımına bağımlı tutan yaklaşımlardan sonra birkaç kelime ilave etmek zorunda kalan yazardır.

    başlığı açan jupp kardeşiniz, pek genç olmamakla beraber, antalya'da ikamet etmekte, ve cumartesi günleri de dahil olmak üzere, zaman zaman akşam 7-8 sularına dek ofiste bulunmasını gerektiren bir işle iştigal etmektedir. dolayısıyla, imkanı ve zamanı varken zirvelere katılmayıp sözlükte mıymıntılık yapan yazar kapsamına girmemektedir.

    galatasaray sözlük; internet aracılığıyla dünyanın her yerine açık olup, istanbul'dan ibaret değildir. sözlüğü istanbul sözlük sanan yazarların, bu durumu fark etmeleri çok faydalı olacaktır. jupp bunu kendine görev sayar. "türkiye'dir galatasaray" şiarının hakkını; herkes, her an verebilmelidir.

    devam ederek; sözlükte bir hayli düşen içerikli tartışma düzeyinin, sözlük formatı ve galatasaray kimliğine uygun hale ulaşması için, yazar sıfatını taşıyan herkesin yazması gerekmektedir.

    yazar jupp efendi, sözlükteki kalite düşüşünün en önemli iki nedenini; "kankacılık" ve "entry yazmaya üşenip oy basmacılık" olarak tespit etmiştir. tespitlerinde mükemmel olduğu iddiasını taşımamakla beraber, kendi gözlemleri ve algılaması bu yöndedir. bahsi geçen nedenlerin ikincisi hakkında görüşlerini zaman zaman kaleme almış, birincisi hakkında da bu başlığı açmıştır.

    haklıdır, haksızdır. yetersizdir, tamdır. bunları gözetmeden taşıdığı amaç, iddianın değerlendirilmesi ve mümkün olduğunca olumlu ve/veya olumsuz eleştirilmesidir. başka da mühim bir derdi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın