resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 188
    5 ağustos 2010 ofk belgrad galatasaray maçı'ndan sonra gs tv tarafından kendisiyle yapılan ufak röpörtaj:

    --- alıntı ---

    maçla ilgili görüşlerin nelerdir?
    güzel maç oldu. daha önceki röportajlarımızda da söylemiştim. bu turu geçeceğimize inanıyorduk. biraz sıkıntılı oldu. ilk maçtaki 2-2’lik skor bizi ve taraftarlarımızı üzmüştü ve biraz sıkıntı yarattı. olası bir aksi sonuç akıllara gelmeye başladı. ama aynı zamanda takım olarak rakibimizden üstün olduğumuzu biliyorduk. sadece üzerimizde 2-2’nin verdiği bir stres vardı. erken gelen gollerle bundan da biraz kurtulduk. daha sonra zaten farka gittik. ikinci resmî maçımda ilk golümle tanıştım. bu aynı zamanda uefa avrupa ligi’ndeki ilk golüm oldu, umarım gollerime ligde de devam ederim.

    ilk maçta şansızım diyordun, gol atamamıştın. ikinci maçta golünü attın ve ne hissettin? sonuçta ilk golündü. bu sana neler kazandırdı?
    ilk maçta da atmak istiyordum, hem taraftarın önünde olması hem de ilk maçım olduğundan o da özel olurdu. ama biraz beceriksizlik, biraz şanssızlık oldu. gerekenleri yaptım. oradaki pozisyonun içerisindeydim. pozisyonlara girmeye devam ettikçe gollerle buluşacağım. gol atacaktım, biliyordum. son 20 dakikada girdim ve golle buluştum. iki tane daha atabilirdim, güzel de olurdu. ama üç pozisyon bir gol getirdi benim için. az da olsa katkım oldu.

    takımla uyumun hakkında neler söylersin?
    gün geçtikçe kendimi daha çok kabul ettiriyorum. o rahatlığa, takımın içindeki uyuma karışabiliyorum. zaman geçtikçe ve ben gol atmaya devam ettikçe ya da ben iyi futbol oynadıkça takımla uyum daha da gelişecek. geliştikçe de takıma katkım daha da artacak. umarım böyle devam eder.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın