• 2
    (bkz: trabzonspor taraftarı) **

    öyle böyle değildir hem de bu küfürler. ne sülale kalır ne başka bir şey.

    gökhan ünal ve umut bulut bu konuda başı çeken oyunculardı*. gökhan gitti, umut için önümüzdeki sezon da devam edecektir büyük ihtimalle.

    ama işin ilginç yanı; bir sürü küfürü ettikten sonra aynı oyuncu golü attığında ''koçum benim!'', ''işte bu!'' tarzı şeylerin söylenmesi.

    sadece tribünde de değil, maçın izlendiği her ortamda geçerlidir bu durum trabzonspor taraftarı için.

    daha önce de şöyle yazmışım bu konu hakkında:

    --- alıntı ---

    hem erkek hem de bayan taraftarlar inanılmaz derecede küfür ediyor maçlarda; statta olsun, kahvede olsun, başka bir yerde olsun, sokakta olsun fark etmiyor.

    ayrıca maç içinde oldukça değişken tepkiler veriyorlar oyunculara. örnek olarak şunu vereyim. 18 ekim 2009 galatasaray trabzonspor maçını izliyorum simit sarayı'nda. yanımda dersaneden birkaç öğretmenim var. galatasaraylı sayısı oldukça az.

    önce 2-0'ın ardından kendime hakim olamayıp alkışlıyorum ve hemen arkadan tepki geliyor: ''ne alkışlıyosun? dursana! olur mu öyle şey ya?!'' diye. sesimi çıkartmıyorum maçı izlemeye devam ediyorum. dakika 40'ı geçmiş, ilk yarının sonlarına geliniyor. sağ tarafa doğru bir pas geliyor. tayfun cora koşuyor ama yetişemiyor. arkadan biri ''ulan ben senin... nasıl yetişemezsin ona?!'' diyor. 2 dakika sonra golü atıyor tayfun. aynı adam bu kez ''aferin koçum sana! bravo! işte böyle!'' diyor. 1 dakika sonra aynı tayfun sarı kart görüyor. yine aynı adam: ''ben senin...''

    işte böyle bir taraftar trabzonspor taraftarı.

    --- alıntı ---

    (bkz: trabzonspor taraftarı/#387541)
App Store'dan indirin Google Play'den alın