resim
Mehmet Batdal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.95
Uyruk:Türkiye
  • 164
    --- alıntı ---

    galatasaraylı futbolcu mehmet batdal, ofk belgrad maçlarıyla ilgili galatasaray televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

    ofk belgrad karşısında alınan 2-2’lik beraberlik kimsenin beklemediği bir sonuçtu, rövanş maçı için neler söylersin?

    biz de böyle bir sonuç beklemiyorduk. aslında 2-0 gibi güzel bir skor yakaladık. bunu koruyabilseydik bizim için çok büyük avantaj olacaktı. nitekim 2-2’yi yakaladılar, bu sürpriz bir sonuç oldu. orada zor bir maç bizi bekliyor, kendi sahalarında iyi oynandıkları söyleniyor. ne kadar iyi oynasalar da bundan sonra tek hedefimiz kazanmak. bütün çalışmalarımız kazanmak adına. artık skorun hiçbir önemi yok. 3 tane yersek 4, 5 tane yersek 6 tane atmak zorundayız. tüm çabalarımız bunun için. turu geçmek istiyoruz. taraftarımızı biraz üzerek de olsa tur atlamak bizim için önemli.

    karşılaşma senin için nasıl geçti? sonuçta bank asya birinci ligi’nden, uefa avrupa ligi’nde bir karşılaşmaya çıktın.

    ilk resmi maçım uefa avrupa kupası mücadelesi oldu. aslında güzel bir duygu, bir yandan da biraz heyecanlıydım. ali sami yen stadı’nda galatasaray taraftarı önünde ilk maçımdı. bunu zamanla üzerimden attıkça daha iyi şeyler yapmaya başlayacağıma inanıyorum. takıma bu kısa zamanda ne kadar katkım olursa o kadar iyi. üzerimde heyecan da olsa yine de katkı vermek adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ilk devrede biraz şanssızdım, bir topum direkten döndü. ilk maçımda belki golle başlayacaktım. ama bu şekilde çalışmaya devam edeceğim. umarım gol de en yakın zamanda benimle buluşur.

    rövanş maçında ateşli taraftarların önüne çıkacaksınız. zeminin de bozuk olduğuna dair haberler geliyor, bu bağlamda sence nasıl bir karşılaşma olur?

    tüm şartlar zor olacak. bu saatten sonra kazanmak zorundayız. rakibimizde 2-2’lik beraberliğin morali olacak. her şartta, her anlamda zor bir maç olacak. zeminin, stat atmosferinin, hiçbir şeyin bir önemi yok. onlardan daha fazla gol atıp, ya da gol yemeden skoru bulup, galip gelerek turu geçmek istiyoruz.

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın