resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 231
    kendisi hakkında oluşan histeriyi anlamakta zorluk çekiyorum. ben de pek sevmem kendisini ama önümüzdeki dönemde yaşanacak başarısızlık nedeni ile eleştirenlerin bir kısmı adnan polat'a diğer bir grubu ise rijkaard'a halel gelmesin derdindeler sanırım.

    yukarıda yazdık. ben yazdım, başka yazar arkadaşlar da defalarca tekrar etmişler. sonuçta bu adam önüne bir bütçe konup galatasaray başkanının veya teknik direktörün onayı dahilinde transferler yapmaya çalışan maaşlı eleman. geçen sene transfer bütçesi daha büyüktü ve bu nedenle haldun üstünel daha farklı transferler yapıyordu. bu sene bütçe daha küçük ve bu adam bu bütçe olçeğinde kendisinden istenenleri yerine getirmeye çalışıyor.

    bu durumda bu adamı eleştirmek demagojinin önde gidenidir. adnan polat ve rijkaard taraftarları, başkanın ve teknik direktörün eksikliklerini ve hatalarını gözden kaçırmak için, buralarda boş boş propaganda yapmaya çalışıyorlar herhalde. başka açıklaması olamaz.

    başka tür demagojilerin yanında hafif kalıyor gerçi bu yapılan. bir kere adnan polat lay lay, frank rijkaard lay lay lay dediler ya, tükürdüklerini yalamamak için bu adama sardılar şimdi kafayı. zaten bi dik durdukları yok ki. bi bakarsın adnan polat şöyle aslan böyle kaplan, bi bakarsın frank rijkaard şöyle canavar böyle büyük adam, takım çuvalladı mı, "ee adam ne yapsın, adnan sezgin kötü transfer yapıyor".

    hani takıma futbolcuları rijkaard alıp getirerek kendi sistemini kurumlaştırmaya çalıştırıyordu. "rijkaard büyük adam olm, o getiriyor. vardır bi bildiği, şunu şöyle yapacak, bunu böyle yapacak" diye şarlayıp duruyordunuz. hani adnan polat büyük başkandı, takıma şunları bunları kazandırıyordu. şimdi ortada bir sportif başarısızlık varsa bundan kulübün maaşlı memuru mu sorumlu!! diğer ikisinin hiç suçu yok mu?

    anlamak için vasat bi zeka yeter. bir daha yazıyorum. adnan sezgin galatasaray kulübü'nün veya teknik direktör'ünün istediklerini yapan kulübün maaşlı memurudur. başka hiç bir şey değil. başarı veya başarısızlık ile doğrudan hiç bir alakası yoktur. olamaz da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın