resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2170
    bir her dalda nice kupalar gider bin her dalda nice kupalar gelir ama olan galatasarayımıza olacak. şimdi hakkında atıp tutanlar ileri geri konuşup bu adamdan bir bok olmaz diyenleri küçümseyen futbol fakirleri göt olacak diye ben sevinecek miyim? tabi ki hayır.

    mevzu galatasaray ise gerisi tabi ki teferruattır.

    ama savunucularının anlamadığı birşey var. armaya ihanet içerisindeler. takımın içine etme konusunda kendisi bir profesördür. uzun zamandır galatasarayın başına geçmiş en felaketlerle dolu teknik direktördür.

    umarım en kısa zamanda adnan polat silkinir kendine gelir ve bu tarihi yanlışından döner. yoksa hoca ile birlikte kendi sonuda hazırlanıyor olacak.

    ofk belgrad ile ali sami yende 2-2 berabere kalmış galatasarayın hocasını bana savunan komik duruma düşer arkadaş komik duruma düşer.

    frank rijkaardsız güzel günlere diyip uyumalı artık. zaten herkesin sinirleri bozuk.

    tanım: biran önce kovulması gereken teknik direktörümüzdür. bakın istifa etmesi demiyorum kovulması diyorum. kovulmayı hakediyor çünkü istifa daha onurlu birşey en azından. burası babasının çiftliği galatasaray taraftarıda 3. sınıf bir takımın taraftarı değil. yeter!!!

    edit: bunu söylemezsem çatlarım. ben kendisi kadar elinde ki kadroda ki neredeyse tüm futbolcularından bu kadar minimum verim alan bir teknik direktör daha görmedim bu takımın başında. becerebildiği en iyi şey mevcut futbolcularını mümkün olabilecek en kötü performansla oynatabilmesidir. en azından birşeyi becerebiliyor. o da birşey tabi. (bkz: polyanna taraftar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın