• 81
    hala beklenti içinde olanları gördükçe gülüyorum ancak içten içe de üzülüyorum.
    gerçeklik algısını kaybetmemeliyiz. erden bey gittiğinden beri 5. transfer dönemine gireceğiz nasipse. seçim olacak ve bu seçimlerde eğer aynı yönetim kalıp üstüne transferden simitçi kahveci gazozcu sorumlu olursa yine paralarımız çarçur edilecektir ve yeterli kadro kurulamayacaktır. bir orta saha için 3 ay bekletileceğizdir. son günü olsun diye oyalanacağızdır.
    bizim yönetime networkü geniş insanlar girmezse, futbolun içinden gelen tanınmış insanlar gelmezse kuş taşa çarpsın diye bekleriz.
    150 tane isim çıkar, o isimlerden bağımsız 1 kişiyi alır gelirler. ocak ayının üstünden çok süre geçmedi hafızalar taze.
    ihtiyacımız neydi, kimler geldi?
    bir yedek stoper
    bir kesici orta saha
    bir 10 numara
    bir de yedek forvet.
    biz ne yaptık ocak ayında?
    sağ bek
    genç 18 yaşında orta saha
    bir sol açık
    bir sağ açık
    bunlardan sadece 18 yaşındaki çocuğu bonservisiyle aldık. onu da trabzon istiyordu gittik biz aldık.
    nerede vizyon, nerede çalışmışlık? "eksiklerimiz belli, çalışmalarımız yaptık, en iyisini alacağız."
    tamamen yalan ve altı doldurulamayan açıklamalarla geçiyor transfer sezonlarımız. bu sene en iyi transfer yeni genç bir yönetim ve hocanın ekibine yardımcı antrenörler olacaktır.
    yönetimin en önemli kanadı da sportif direktör olacaktır. sportif direktörün görevleri belirlenecek ve ona göre de serbestlik verilecektir.
    yoksa biz bozuk plak gibi başa sarar dururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın