resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 1452
    dun herkesler uyurken girdigim #441973 nolu entry ile bugun kendimi futboldan anlamaz, gozumun ustune oturarak * mac izleyen biri olarak bulmus oldum.
    dusuncelerim, sabri en azindan pozisyon hatasi yapmadan mac tamamlayana kadar degismeyecek, bunu soyleyeyim. ıki tane dogru pas atmis, yok asist yapmis, yok mac kurtarmis- bu kadar zaman ben de maca ciksam benim de olurdu bunlardan eminim.
    alternatifi var miymis konusuna gelince; olmadigini varsaysak bile bu sabri'nin galatasaray gibi kendisini avrupanin devleriyle yaristirmaya calisan bir takima uygun oldugu anlamina gelmez. turk futbolcu yoksa bu turk altyapi hocalarinin ayibidir. gidersin avrupadan, afrikadan bi yerden bulur getirirsin. bulamiyorsan yonetimin ayibidir.
    takimdaki en iyi performans ondaymis deniyor; buna da inanmiyorum. ha diyelim ki dogru; bu da kendisinden kat be kat yetenekli diger oyuncularimizin ayibidir o zaman. ayrica bonus: gecen seneki gorece basarili sezonunu da kader keita'ya baglayanlardanim. rakip sol beklerin sabri'nin ustun performansi sayesinde sikca hucuma cikamadigini dusunenlere gelsin:
    (bkz: abdul kader keita)
App Store'dan indirin Google Play'den alın