resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 938
    valla simdi gidenin ardindan laf etmek kolaydir gibi olacak ama, lincoln olayini ogrendigimde zaten bakis acim cok degismisti ustunel'e. olay lincoln milncoln degildir, sen bir yoneticiysen soyunma odasinda futbolcunun uzerine yuruyup kufur edemezsin arkadas. tamam kapalidan cikmadir, taraftardir falan da kulubu amigolar yonetsin o zaman, her gol kacirana ana avrat sovsunler mesela. bunun bir yolu yordami vardir. sebep ne? sen galatasaray'in bunca yillik kaptanina nasil kufur edersin? verirsin cezayi, en kotu bindirirsin ucaga olur biter. fenerbahce macinda tribunde yasanan olay da ayni sekilde.

    ben takimimda murat ozaydinli, nihat ozdemir tarzinda adamlar istemiyorum arkadas. ben takimimda faruk suren, ali durust tarzinda beyefendi gerektiginde en incesinden ayari veren adamlar istiyorum.

    bir tarihte bir universite seminerinde galatasarayli ogrencilerden biri murat ozaydinli'ya bir sey sormus o da got etmek amacli bir cevap vermisti. bunu bir gazeteci o zamanki yoneticilerden ali durust'e sordugunda o da 'yoneticilik kahve agziyla bir ogrenciye cevap vermek degildir, onlar bizi laflariyla rencide ediyorlar, biz onlari yaptigimiz islerle rencide ediyoruz' demisti. ben bu tarz yonetici istiyorum iste galatasaray terbiyesi icinde davranan.

    ha hakkini yemeyelim. mesela zaten aldigi adamlar fos cikti diye bir elestiri var. kesinlikle katilmiyorum. birincisi adamlari kendi secmedi herhalde teknik heyetle ortak calisti. ikincisi de aldigi adamlarin fos cikmasinin bu adamlarin kalitelerini veya alinan fiyatlarinin dusuklugunu degistirmiyor. gizliligi gercekten cok iyi basariyordu bu da soylenmesi gerekenlerden biri. ama hicbir zaman bir baskan olacak tarza sahip degildi bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın